Bozdoğan Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel başkanlığında yapıldı. Toplantının ana gündemini komisyon ve yönetim kadrosunun seçimleri oluşturdu. Toplantıda yapılan oylamalar sonucunda yeni yönetim kadrosu ve komisyonlarda görev alacak isimler netleşti.
Yapılan oylama sonucunda Belediye Encümen Üyeliklerine Mustafa Saatçı ve İlhan Göksu seçildi. Meclis Başkan Vekilliklerine İsmail Öztaban ve Savaş Mammacı getirildi. Katip Üyeliklerine ise Veli Özcan ve İlhan Göksu seçildi.
Plan ve Bütçe Komisyonuna Mustafa Saatçı, Savaş Mammacı, Ergün Köse, Sarkan Sarıoğlu ve Hüseyin Ökmen seçildi. İmar Komisyonuna ise Harun Yağcıoğlu, İlhan Göksu, Adnan Sünger, Nazif Türköz ve Salih Kılınç seçildi.

"KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"
Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Başkan Özel, “Bozdoğan Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantımızı, meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Komisyonlara seçilen meclis üyelerimizi tebrik ediyor, alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bozdoğan için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.





