Bozdoğan Kaymakamından yangın açıklaması 

Bozdoğan Kaymakamından yangın açıklaması 
ABONE OL
Bozdoğan Kaymakamlığı, ilçede herhangi bir yangının olmadığı ve an itibariyle sabotaj gerçekleştireceği şüphesiyle aranan belirli bir kişi veya aracın bulunmadığını kaydetti. 

KIYMET SARIYILDIZ- Bozdoğan Kaymakamlığı, ilçe genelinde orman yangını çıkaran bazı şahıs ve araçların arandığı ile ilgili çıkan söylentilere açıklık getirdi. Kaymakamlık ilçede mevcut bir yangının olmadığını belirterek aranan şahıs ya da aracın olmadığını da kaydetti.

 

Bozdoğan Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, orman alanlarına girişlerin yasak olduğunu hatırlatarak vatandaşlardan yangınlara karşı duyarlı olmasını istedi. Başkapan, yaptığı açıklamada, “İlçemiz sınırlarında şu an itibarıyla yangın başladığına dair herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Yine İlçemizde şuan itibariyle sabotaj gerçekleştireceği şüphesiyle aranan belirli bir kişi veya araç bulunmamaktadır. Orman alanlarına giriş yasağı devam etmekte olup; ilçemiz sınırlarında kolluk kuvvetlerimiz devriye ve kontrol faaliyetlerini 24 saat esasına göre  devam ettirmektedirler. Vatandaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ederiz. Herhangi şüpheli durumla karşılaşılması halinde kolluk kuvvetlerine derhal bilgi verilmesi önem arz etmektedir” dedi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.