Bozdoğan Belediyesi, olumsuz hava şartlarına karşı ilçede her türlü tedbiri alarak, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A W446051 05

Belediye ekipleri, yoğun yağış nedeniyle oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle dere yataklarında biriken malzemelerin temizlenmesi ve suyun akışını engelleyen tıkanıklıkların giderilmesi için iş makineleriyle aralıksız müdahale ediliyor.

A W446051 04

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, "Vatandaşlarımızın güvenliği her şeyden önemli. Ekiplerimiz anında müdahalede bulundu, mahsur kalan hemşehrilerimiz sağ salim kurtarıldı.

A W446051 02

Haydere ve Dömen mahallelerimizde dere yataklarında temizlik ve açma çalışmaları devam ediyor. Tüm ekip arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı