Bozdoğan’da renkli etkinlik

Bozdoğan’da renkli etkinlik
Bozdoğan Belediyesi tarafından çocuklar için renkli bir etkinliğe imza atılıyor. 27 Nisan Cumartesi günü Şehir Stadında geleneksel Çocuk Şenliği düzenlenecek.

Bozdoğan Belediyesi, keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Bozdoğan Şehir Stadında geleneksel Çocuk Şenliği düzenlenecek.


Şenlik kapsamında çocuklara yönelik pek çok etkinlik gerçekleşecek. Yüz boyama standı, şişme oyun parkı, müzik ve çeşitli yarışmalar gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle çocuklar keyifli bir gün geçirecek. Ayrıca şenlikte oyun grupları ve ikramlar da yer alacak.

UÇURTMALAR ÜCRETSİZ

Şenlik kapsamında uçurtma etkinliği de düzenlenecek. Bozdoğan Belediyesi, katılımcı çocuklara ücretsiz uçurtmalar dağıtarak hem eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlayacak hem de gökyüzünde renkli bir şölen sunmuş olacak.

bozdoganda-renkli-etkinlik-cocuklar-senlikte-bulusacak-internet-gazete-465368-8902bf6b8ccb5071661094ade66b57fa.jpg

BAŞKAN ÖZEL’DEN DAVET

Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, etkinliğin çocukların mutluluğu için düzenlendiğini belirterek, tüm çocukları ve ailelerini şenliğe davet ederek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, mutluluğumuz, yaşam kaynağımız. Bozdoğan Belediyesi olarak her daim çocuklarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm çocuklarımızı ve değerli ailelerini 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Şehir Stadımıza doyasıya eğlenmeye bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Belediye Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.