Bozdoğan'daki yangın nasıl başladı! Son durum nedir?

Bozdoğan'daki yangın nasıl başladı! Son durum nedir?
ABONE OL
Bozdoğan Belediye başkanı Ufuk Altıntaş Başalan Mahallesi’ndeki yangındaki son durumu incelemek amaçlı olay yerine gitti. 

AYŞE AKTAŞ - Bozdoğan Belediye başkanı Ufuk Altıntaş, Başalan Mahalle Muhtarı Muammer Muğla yangının başladığı mahalleye gitti. Yerinde inceleme yapan Altıntaş ve Muğla, son durum hakkında bilgilendirmede bulundu. Ufuk Altıntaş, , “Başalan Mahallesi’ni yangından kurtardık ama Muğla, Çayboyu, Kavakdere,  Göktepe tarafına doğru yangın devam ediyor. Henüz tehlike geçmiş değil. Yangın büyüyerek devam ediyor. Vatandaşlar, itfaiye söndürmek için uğraşıyor. Şu anda helikopter yok müdahale eden. Gelmek üzeredir. Malum Marmaris ve Manavgat’taki yangınlarda görev yapıyorlar. Tahminim bir iki tane gönderecekler buraya” dedi. 

“ÜÇ MAHALLE BOŞALTILDI”
Yangının evlere yakın noktada başladığını belirten Muğla da, “Yangın Muğla ile Aydın sınırında başladı. Evlere yakın noktada başladı. Rüzgarın ters esmesi bize avantaj oldu ama Muğla’nın Kavaklıdere tarafına doğru ilerliyor. Şu an benim bildiğim üç mahalle boşaltıldı. Havadan müdahale için bir helikopter geleceği söylendi” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-08-02-at-19-02-46.jpegwhatsapp-image-2021-08-02-at-19-02-47-1.jpegwhatsapp-image-2021-08-02-at-19-02-47-2.jpegwhatsapp-image-2021-08-02-at-19-02-47.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.