Buharkent Belediyesi’nden anlamlı kampanya

Buharkent Belediyesi’nden anlamlı kampanya
ABONE OL
Buharkent Belediyesi'nin başlatmış olduğu tablet kampanyasında ilk bağış Buharkent Blediye Başkanı Mehmet Erol ve Kaymakam Kemal Ülkü’den geldi.

AYŞE AKTAŞ - Uzaktan eğitim döneminde evinde tableti ve imkanları yeterli olmayan öğrenciler için tablet kampanyası başlatan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ihtiyaç sahibi çocuklar için öncü oldu. İlk bağış ise Başkan Mehmet Erol ve Kaymakam Kemal Ülkü’den geldi.

’50 TABLET İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİN OLACAK’
Pandemi sürecinden dolayı öğrencilerin eğitim süreçlerini uzaktan yapmak zorunda kaldıklarını ifade eden Başkan Erol, ”Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Yüz yüze eğitimin yerini tutmaz elbette ama çocuklarımızın bu süreçte eğitimden geri kalmamaları için en iyi şartları sağlamaya çalışıyoruz. İmkanı olan vatandaşlarımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. Buharkent Belediyesi’nce düzenlenen kampanya kapsamında 50 adet tablet ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacak. Kaymakamlık bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan edinilen bilgiler ışığında ihtiyaç sahibi çocuklar belirlenerek tabletler evlerine teslim edilecek” diye konuştu

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.