Buharkent'te pazaryerinde son adımlar 

Buharkent'te pazaryerinde son adımlar 
ABONE OL
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin havasını değiştirecek pazar yeri projesinde son adımların atıldığını ifade etti.

ARİF YILMAZOĞLU - Eski İstiklal İlkokulu arsasına karşılık ilçeye 24 derslik okul kazandıran Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, bu ay sonu itibari ile okulu teslim alacaklarını söyledi. Yakında pazaryeri yapacakları alanın da tapusunu alacaklarını dile getiren Başkan Erol, daha sonra ihale işlem sürecini başlatacaklarını bildirdi. Pazaryerinin 10 bin metre kare ve içerisinde özellikle otopark bulunacağını belirten Erol, “Pazaryeri tamamlandığında ilçeye yeni bir hava katacak. Bu pazar yeri projesini sonlandırmak için hızlanıyoruz. Buharkent bu pazaryeri ile nefes alacak" dedi.
Aynı anda yürüyen bir çok proje olduğunu söyleyen Erol, "Arıtma tesisi projemiz hazır. Bakanlık kredisiyle yapmayı düşünüyoruz. 2022'nin başında altyapısı bitmiş bir Organize Sanayi Bölgesi olacak. İnşaatlar ve alımlar başladı OSB'de. Verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz" dedi. 
TOPRAK YOL KALMADI
Buharkent Belediyesi olarak toprak yol kalmadığını belirten Erol, "Bahçe yollarına kadar parke yol yapıyoruz. Bu konuda iyi durumdayız. Vatandaşlarımızı toprak yoldan kurtarıyoruz. Buharkent'te toprak yol kalmayana kadar devam edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.