Bülbül, "Ataköy göletini biz bitireceğiz"

Bülbül, "Ataköy göletini biz bitireceğiz"
ABONE OL
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İlçe ziyaretleri kapsamında geldiği Karacasu’da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bülbül, “20 yıldır iktidarın bitiremediği Ataköy göletini biz bitireceğiz” dedi. 

GÜLAY ÖZTEKİN- CHP Disiplin Kurulu Üyesi ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, kongre sürecinin ardından yenilenen ilçe başkanlıklarına hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Karacasu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Geçtiğimiz ay seçilen İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından parti binasında karşılanan Bülbül, AK Parti iktidarının iç ve dış politikalarını eleştirdi. Hükumetin artık ülkeyi yönetemediğini savunan Bülbül, “İktidarın artık iki şey dışında Türkiye’ye verebileceği bir vaadi kalmamıştır. Oda millet bahçesi ve cezaevleri. Eğitimden sağlığa yargıdan ekonomiye her şey bitti. 48 tane yeni cezaevi yapıyorlar. Bakana da söyledim. 396 cezaevi var, 48 tane daha açıyorsunuz. Birde yargı paketi getiriyor hak ve özgürlükleri genişleteceğiz diyorsunuz. Bu cezaevlerine kimleri koyacaksınız dedim. Yazıklar olsun. Bardak çatladı. Karacasu bardağı gibi. Sızıyor, yama tutmuyor. Karacasu’nun 20 yıldır Ataköy göletini bitiremeyen iktidar Türkiye’yi nasıl yönetecek. Artık bunlar ülkeyi yönetemiyor. İktidarı biz alacağız. O göleti biz bitireceğiz” dedi. 

AĞAÇ KATLİAMINA DİKKAT ÇEKTİ
Yönetim Kurulu üyesi Murat Töz, Karacasu’da Dandalaz’dan başlayıp Güzelbeyli’den Çamarası arasındaki ormanlık alandaki ağaç katliamına dikkat çekip bundan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Töz, "Ormanlar katlediliyor. Her yer çıplak kaldı" dedi. 

ORMANLAR MADEN OCAKLARINA AÇILACAK
Maden ocakları ile ilgili üç gün önce Resmi gazetede yayımlanan ilgili maddeye değinen Bülbül, JES'lerden sonra şimdi de Aydın’da maden ocaklarının ruhsatları verilmeden ihaleye açıldığını söyledi. Bu ihalelerde Karacasu’da dahil bir çok ilçe olduğunu belirten Bülbül, "Ben bu ihaleye açılan maden ocaklarının havadan filmlerini çektirdim. Bu konuda önerge hazırladım. Araştırma önergesini Salı günü vereceğim. Alanlar ormanlık alan. Ağaçlar gidiyor. Bozdoğan’dan Karacasu’ya Didim’e kadar. Aydın’ı JES’lerle bitiremediler, şimdi de madenlerle bitirecekler. Bu konuda Karpuzlu’dan Karacasu’ya kadar büyük sıkıntı var” diye konuştu. 
Bülbül, yeraltı kaynaklarının boşaltılıp geri reenjekte edilmemesi nedeniyle deprem riskinin de arttığını söyledi. 

bulbul-iktidarin-20-yildir-bitiremedigi-atakoy-goletini-biz-bitirecegiz-146530-9cea37b643b126fe256b3bf98bd96639.jpgbulbul-iktidarin-20-yildir-bitiremedigi-atakoy-goletini-biz-bitirecegiz-146530-a666a8f347b2301bfb225dbe329c04b5.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.