Bülbül'den Naz-Naz'a destek

Bülbül'den Naz-Naz'a destek
Şike iddiasıyla gündeme gelen Nazilli Belediyespor'a destek veren CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, kulübün hakkını kimseye yedirmeyeceğini vurguladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, deplasmanda Ankaraspor ile golsüz berabere kaldı. İki takımın 1'er puan aldığı maç sonrası Naz-Naz ligde kalmayı, ev sahibi ekip ise play-off'u garantiledi. Zonguldak Kömürspor ise Nazilli ekibinin puan almasıyla lige veda etti. Ankara'da oynanan maçta iki takımın şut çekmemesi nedeniyle şike iddiaları gündeme geldi. Nazilli ekibi iddiaları yalanlarken bir destek de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'den geldi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Bülbül,

"Nazilli Belediyesporumuza ligde kalabilmesi için 1 puan yetiyordu. Oyuncularımız, defansif bir oyunla deplasmanda berabere kalarak 1 puanı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iddialar üzerine gerekli incelemeleri başlatmıştır. Bu iddialara Nazilli kökenli bir Aydın Milletvekili olarak katılmıyorum. Süreci takip ediyoruz. Nazillispor’un hakkını kimseye yedirmeyeceğim ve bu işin peşini de bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum