“Bütün imkanları kullanacağız”

“Bütün imkanları kullanacağız”
ABONE OL
Kuyucak Spor Salonu’nda yapılan düzenleme çalışmalarını değerlendiren Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, gençleri spora teşvik etmek için tüm imkanları kullanacaklarını belirtti. 

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, il genelinde çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Bu kapsamda birçok ilçede yapılan çalışmalara Kuyucak da eklendi. İlçedeki spor salonunda bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında salon parkesi yenilendi. Bunun yanı sıra salonun kazan tesisatı, elektrik tesisatı, güvenlik kamera sistemi, salonun çatısı, hizmet odaları, mutfak, salon su giderleri ve diğer alanlar da bakıma alındı. Salon içindeki çalışmaların yanı sıra dış cephede de çevre duvarı ve salon içi koruma ağı yapılarak yeni bir görünüm kazandırıldı. 

25 YILDIR HİZMET VERİYOR 
Çalışmaları değerlendiren İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, 25 yıldır hizmet veren Kuyucak Spor Salonunun Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle yenilendiğinin altını çizdi. Pandemi dönemine işaret eden Fillikçioğlu, “Yaşadığımız pandemi sürecinde, sporcuların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda spor yapabilmeleri için yenileme bakım ve onarım çalışmasına başladık. Yapılan bakım, onarım ve tadilat işlerinin ardından daha kullanışlı hale gelen Kuyucak Spor Salonunda gençlerimiz ve vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda spor yapma imkânı bulacak” dedi. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Gençleri spora teşvik etmek için bütün imkânları kullanacaklarının altını çizen Fillikçioğlu, “Tesislerimizi ne kadar iyi hale getirirsek, ne kadar güzel hale getirirsek, çalışmalar da o kadar sağlıklı olur. İnşallah pandemi sürecini de atlattıktan sonra salonumuz cıvıl cıvıl gençlerimizle, vatandaşlarımızla dolacak. Bakanlığımıza, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”
ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.