Büyükşehir Belediyesi koronavirüse karşı halkı bilinçlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi koronavirüse karşı halkı bilinçlendiriyor
ABONE OL
Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini sıkılaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları bilinçlendirmek için semt pazarlarında bilgilendirici broşür dağıtıyor.

Binlerce vatandaşın bir araya geldiği semt pazarlarında bilgilendirme broşürü dağıtan ekipler, vatandaşları kalabalık ortamlardan uzak durma çağrısı yaparken, salgına karşı alınması gereken önlemleri de anlatıyor.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından "pandemi" (küresel salgın) sınıfına alınan ve Türkiye’de de ortaya çıkan corona/covid-19 salgınına karşı ilk günden bu yana tedbirler almaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, halkı bilinçlendirme konusunda da çalışmalar yürütüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan üretici pazarları başta olmak üzere Aydın genelindeki tüm semt pazarlarında dağıtılan broşürlerle vatandaşların salgın hastalıklarla mücadelede bilinçlenmesi sağlanıyor.

“KALABALIKLARDAN UZAK DURUN ÇAĞRISI”
Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tüm ilçelerde binlerce vatandaşın bir araya geldiği semt pazarlarında dağıtıkları broşürlerle, vatandaşları kalabalık ortamlardan uzak durma çağrısı yaparken salgına karşı alınması gereken önlemleri de anlatıyor. Konuyla ilgili konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronovirüse karşı mücadeleyi kararlılıkla devam ettirdiklerini belirtti. Büyükşehir bünyesinde oluşturulan ‘Salgın Hastalıklarla Mücadele Kurulu’nun alınması gereken tedbirleri aldığını ve uyguladığını ifade eden Başkan Çerçioğlu, halkın salgına karşı bilinçlendirilmesinin de alınan tedbirlerin en başında geldiğini ifade etti. Vatandaşlar ise koronavirüse karşı yürütülen çalışmalar için Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

buyuksehir-belediyesi-koronaviruse-karsi-halki-bilinclendiriyor-153563-d00a4915db20384151484844766a03aa.jpgbuyuksehir-belediyesi-koronaviruse-karsi-halki-bilinclendiriyor-153563-d116174816e396c5e6e64014c47f2718.jpgbuyuksehir-belediyesi-koronaviruse-karsi-halki-bilinclendiriyor-153563-e90af85ac18f7ea5ffdeaae2f042d884.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.