Büyükşehir, kiracı olduğu mülklerden çekiliyor

Büyükşehir, kiracı olduğu mülklerden çekiliyor
ABONE OL
Karacasu’da 31 Mart mahalli idareler seçimlerini Cumhur İttifakı'nın adayı Zeki İnal’ın kazanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi kiracı konumunda olduğu mülkleri terk etmeye hazırlandığı, araç ve ekipmanları da çektiği öğrenildi. 

(GÜLAY ÖZTEKİN) Karacasu'da Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş'tan sonra sandıktan ikinci parti çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, iki dönemdir ilçeye uyumlu bir şekilde hizmet veren CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'nın da seçim kaybedip koltuğunu MHP'li Belediye Başkanına devretmesinin ardından harekete geçti.  
Büyükşehir Belediyesi, Karacasu merkezdeki yaklaşık 3 yıldır 2 bin 700 TL’ye kirada oturduğu ASKİ Genel Müdürlüğü Karacasu Şubesini boşaltmaya hazırlanıyor. Süresinin dolması üzerine sözleşmeyi 3 yıl daha uzatmayıp Doğa Meydanı'nda kendisine ait Kültür Merkezi'nin zemin katına taşınmaya hazırlandığı iddia edilen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASKİ Genel Müdürlüğü'nden yetkililerin gelip yerleri incelediği bilgisine ulaşıldı. 
Ayrıca ASKİ’nin şantiye olarak kullandığı Cuma Mahallesindeki Karacasu Belediyesine ait yeri de boşaltıp Tavas Yolu üzerindeki bir süredir atıl duran Mezbaha'ya taşınacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı. 
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'ne ait araç ve ekipmanları Nazilli’deki şantiyeye çektiği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.  
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Yüzme Havuzu, Kültür Merkezi, Cumhuriyet Meydanı gibi kendi hizmet alanındaki yerlerin işletmesini de Karacasu Belediyesi'ne vermeyip kendi yapacağı konuşuluyor. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.