BÜYÜKŞEHİR, KOÇARLI EL ELE HİZMETE DEVAM

 BÜYÜKŞEHİR, KOÇARLI EL ELE HİZMETE DEVAM
ABONE OL
Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, hizmete devam dedi

(BURHAN CEYHAN) Millet İttifakı Koçarlı Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile 5 yıl el ele vererek birlikte çalışarak hizmet ettik. Yine göreve geldiğimizde hep birlikte ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Çerçioğlu da benim gibi ilçemizi çok önemsiyor. Koçarlı'mızın geleceği için birlikte çalışıyoruz” dedi.
Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, yaptıkları tüm çalışmalarda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyona ve yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini söyleyerek “Her konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan büyük destek ve katkı görüyoruz. Koçarlı Belediyesi olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışıyoruz. Çerçioğlu, Büyükşehir’in tüm imkânları ile bizim yanımızda. ASKİ, AYBA, Fen İşleri, Tarımsal Hizmetler gibi tüm çalışma alanlarında ciddi destek ve katkı alıyoruz. Koçarlı’nın geleceği için Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu ile birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.

“KADIN DİNLENME EVİ İLE BİR İLKE İMZA ATTIK”
 Aydın’da bir ilke imza atarak Kadın Dinlenme Merkezi açtıklarına değinen Mutlu Öztürk, “Merkezimize kadınlarımızın ilgi göstermesi bizleri memnun ediyor, demek ki, gerçek bir ihtiyaca cevap vermişiz. Çünkü annelerimizin, ablalarımızın, kız kardeşlerimizin özellikle Pazartesi günü pazar masrafını gördükten sonra rahat rahat oturup bekleyebilecekleri, dinlenebilecekleri bir yerleri yoktu. Bu kadınlarımız için ciddi bir ihtiyaçtı. Kadınlarımıza kendi merkezlerine sahip çıkıp yoğun ilgi gösterdikleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 
 
KOÇARLILI KADINLARDAN TEŞEKKÜR
 
Başkan Öztürk’e teşekkürlerini sunan Koçarlılı kadınlar; "Sıcak ve temiz bir ortamda vakit geçirmek hepimizin hakkı. Kış günü biz kadınlar pazar alışverişi yaptığımız pazartesi günleri çok çile çekiyorduk. Köy dolmuşları sabah gelip, akşam gittiği için gün boyu biz kadınlar kahvelerde, dükkân köşelerinde, dışarıda beklemek zorunda kalıyorduk. Bizimle birlikte çocuklarımızda perişan oluyordu. Şimdi hepimiz memnunuz. Bebek bakım odasında rahatlıkla çocuklarımızı emzirebiliyor, uyutabiliyoruz, soğukta dışarıda kalmıyoruz, artık kendi evimiz gibi sıcacık ve güvenli bir yerimiz oldu. Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve belediye çalışanlarına bizlere böyle bir sosyal yaşam alanı sundukları için teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. 
Kadın Dinlenme Merkezi’nde çalışan belediye personeli Naciye Tosun; “Özellikle pazartesi günleri ilçemizin pazarı olması sebebiyle ayrı bir yoğunluk oluyor. Pazara gelen kadınlarımız sıcak bir ev ortamında dinlenme fırsatı buluyor hatta merkezimize gelen kadınlarımızın eşleri eşlerini ve çocuklarını dinlenme evine kendileri güvenle bırakıyor” dedi.
 
KOÇARLI'MIZIN EN BÜYÜK BAYRAĞINI GÖNDERE ÇEKTİK
Türk bayrağı konusundaki hassasiyetiyle tanınan Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, düzenledikleri törenle Koçarlı’nın en büyük bayrağını ilçenin girişinde göndere çekti. Mutlu Öztürk: “Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı şanlı bayrağımız, uğrunda canımızı vereceğimiz en kutsal değerimizdir. Mutlu Öztürk olarak şanlı bayrağımız konusundaki hassasiyetimi herkes biliyor. Tekke Asar Kalesi’nden, Kullar Dağı'na, Tığlılar Yaylası'na kadar Koçarlı’mızın her köşesinde bayrağımızın dalgalanmasına ayrı bir özen gösterdim. Her ilçenin girişinde ay yıldızlı bayrağımız ilçeye girenleri karşılar. Bizim Koçarlı’mızda bu büyük bir eksiklikti, benim de içimde kalan büyük bir ukdeydi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi anlamlı bir günde törenle ilçemizin en büyük bayrağını göndere çektik. Şanlı bayrağımız artık ilçemizin girişinde ilçemize gelenleri gururla karşılıyor. Koçarlı’mızdan bizde dosta, düşmana haykırıyoruz: Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacak, ay yıldızlı şanlı bayrağımız Koçarlı’mızın girişinde sonsuza dek gururla dalgalanacak” dedi.

310 BİN METREKARE YOL YAPILDI
 Koçarlı Belediyesi'nin ilçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin başlattığı yol hamlesi sürdüğüne değinen Öztürk, “Çalışmalar kapsamında Koçarlı’ya dört buçuk yılda toplam 270 bin metrekare yol yapıldı. Son yapılan çalışmalarla Bıyıklı’dan Cincin’e, Kullar’dan Kasaplar’a kadar Koçarlı’nın dört bir yanında 40 bin metrekarelik alanda yeni yol yapım çalışmaları devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir şekilde yol yapım çalışmalarına ağırlık verdik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun desteğiyle Aydın ilçeleri içerisinde en fazla yol yapım ve onarım çalışması yapan belediye biziz diyebiliriz. Çalışmalar kapsamında görev süremiz döneminde toplam 270 bin metrekare yol yaptık. Yol sorunu bizim birinci önceliğimiz. Çünkü yıllardır Koçarlı'da mahallelerimizin en büyük sorunu bozuk ve bakımsız yollar olmuştur. Bu sorunu artık çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen istekleri de dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Son yapılan çalışmalarla Bıyıklı’dan Cincin’e, Kullar’dan Kasaplar’a kadar Koçarlı’nın dört bir yanında 40 bin metrekarelik alanda yeni yol yapım çalışmaları devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 “BELEDİYE OLARAK KOÇARLI'NIN HER YERİNDE ÇALIŞIYORUZ”
Koçarlı'da yol çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Öztürk: “İlçe merkezinde bulunan mahalleler kadar, Büyükşehir Yasası'yla mahalleye dönüşen köy ve beldelerde de çalışmalarımız sürüyor, merkez ya da kırsal mahalle ayrımı yapmadan Koçarlı'mızın her yerinde çalışıyoruz. Bugün Koçarlı'nın neresine giderseniz gidin mutlaka Koçarlı Belediyesi’nin bir çalışmasını görürsünüz. Geniş bir alana sahip olan ilçemizde yol çalışmalarımız hız kesmeden aralıksız devam edecek" dedi.
 
HİZMET BİRLİKTELİĞİ DEVAM ETSİN
Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Koçarlı genelinde merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin başlattığı hizmet birlikteliği sürüyor. Çalışmalar kapsamında en son Kasaplar ve Haydarlı mahalleleri sıcak asfaltla buluştu. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Mutlu Öztürk: “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile Koçarlı için el ele verdik. Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi birlikte çalışıyor, kazanan Koçarlımız oluyor. Artık suyu akmayan tek bir mahallemiz kalmadı. Mahalle girişlerimiz ve büyük yollar sıcak asfalt oluyor. Tekeli Mahallemizin yolu sıcak asfalt yapıldı. Kasaplar ve Haydarlı mahallelerimiz ilk kez sıcak asfaltla buluştu. Cincin mahallemizde sıcak asfalta çalışması tamamlanmak üzere, Dedeköy, Şenköy yolunda sıcak asfalt başladık. Koçarlı Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız. Biz 5 yıldır sahadayız, sürekli halkımızla iç içeyiz seçim var diye gelmedik, her zaman buradaydık. Bu yüzden halkımızın karşısına gururla çıkıyoruz, yaptıklarımızı anlatıyoruz ve onların desteğini bir kez daha istiyoruz. Amacımız bu hizmet birlikteliğini devam ettirmek. Koçarlı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi birlikte çalışsın Koçarlımız kazanmaya devam etsin istiyoruz” diye konuştu. 

buyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-72f6de0ee4573f2db3a0a8e492df298b.pngbuyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-17bad81a3a14744f23d91ebec6ad240f.jpgbuyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-1ba6215bc04ecfd2df19ff8f3537a33e.jpgbuyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-58a4cd5beadd9c3fff56357836666bf9.jpg

buyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-2835dd38071cb4aea68e90b25d1c8ae3.jpgbuyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-3408de148674a2a2eab1e75a9eca4396.jpgbuyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-2284855a31a0f41e02642e27f6c7ad49.jpgbuyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-cc5ba6ac6edd82ffe7c5dbb53242973f.pngbuyuksehir-kocarli-el-ele-hizmete-devam-95468-dfd840eef5ca66f6f1dc2de59c341f34.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.