Büyükşehir, Koçarlı’daki muhtarları ağırlıyor 

Büyükşehir, Koçarlı’daki muhtarları ağırlıyor 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı’da görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Muhtarlar, Büyükşehir ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde görev yapan muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. Muhtarların mahallelerinin taleplerini aktardıkları toplantıların ilkinden sonra ikinci grup Koçarlı muhtarları konuk edildi. Bu kapsamda Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarlar, görev yaptıkları mahallerdeki sorunları ve talepleri ilettiler. Muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını da belirtti. Muhtarları toplantıda CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hakan Akın da yalnız bırakmadı. 

ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Koçarlı’daki muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımlardan memnun olduklarını dile getirirken, çalışmalar dolayısıyla da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Üçüncü grup Koçarlı muhtarlarıyla da yakın zamanda toplantı yapılacağı ifade edildi. 

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum