Büyükşehir maske dağıtmaya devam ediyor

Büyükşehir maske dağıtmaya devam ediyor
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüsün yayılımını önlemeye yönelik çalışmalar devam ediyor.

17 ilçede ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların da koronavirüsten korunması için maske dağıtımına devam ediyor.
Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görülmesinden günler önce il genelinde ilaçlama ve temizlik çalışmalarını başlatan Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların salgından en az şekilde etkilenmesi için yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.
Sarı Civcivler olarak bilinen Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüslerinde ve kentin belirli noktalarında vatandaşlara maske dağıtımı hız kesmeden sürüyor.

“Yanımızda Büyükşehir Belediyesi var”
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin dağıttı maskelerden alan bir vatandaş, “Yanımızda Büyükşehir var. Özlem hanıma teşekkür ediyoruz. Biz Aydınlılar olarak şansıyız. Herkes maske ararken, maske bizim önümüze geliyor. Allah Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan razı olsun” dedi.

Salgın zamanında maske bulmanın zor olduğunu söyleyen bir diğer vatandaş ise, “Biz maske aramak için hiç uğraşmadık. Sağolsun Özlem Hanım maskemizi gönderdi. Annem de 65 yaş üstü, sürekli arayıp bir isteği olup olmadığını soruyorlar. Bizim memleketimiz Özlem Hanım sayesinde ev gibi oldu, hepimiz aile olduk” dedi.

whatsapp-image-2020-04-10-at-19-29-40-1.jpegwhatsapp-image-2020-04-10-at-19-29-40.jpegwhatsapp-image-2020-04-10-at-19-29-41.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum