Büyükşehir muhtar ziyaretlerini sürdürüyor 

Büyükşehir muhtar ziyaretlerini sürdürüyor 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları, muhtarları ziyaretlerine Efeler’de devam ederken yapılacak yatırımlar konusunda önemli bilgiler verdi. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bürokratları Aydın genelinde muhtarlarla buluşmayı sürdürüyor. Ziyaretlerde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılıyor. Talepler ve ihtiyaçların tek tek ele alındığı ziyaretlere Efeler’de devam edildi. Bu doğrultuda ABB Başkanvekili Barış Altıntaş, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hakan Olkaç ile ASKİ bürokratları; Elektrik Makina ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Akmeşe, Yatırım İnşaat Daire Başkanı Çağrı Çayla, İçme Suyu ve Kanalizasyon Birim Yetkilisi Ozan Çavuşoğlu ve Arıtma Daire Başkanı Hakan Kirif, ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda Osman Yozgatlı, İstiklal, Ovaeymir, Kadıköy, İmamköy, Gözpınar ve Dağeymiri mahallerinde ziyaret yapıldı. 

Ziyaretlerin ilk durağı olan Osman Yozgatlı Mahallesi’nde 3 mahalleyi kapsayacak önemli bir projenin bilgisi verildi. Osman Yozgatlı, İstiklal ve Ovaeymir mahallesi içme suyu şebeke hattının yenileneceği çalışma ile yaklaşık 50 bin metrelik hat üzerinde 4 bin 106 adet abone bağlantısı, 8 adet yangın hidranti, 1 adet basınç kırıcı yapılacağı belirtildi. Projeyle Büyükşehir Belediyesi’nin hem alt hem de üst yapıda önemli bir yatırım gerçekleştireceği kaydedildi.  

ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER 
Ziyaretler kapsamında bürokratlar Kadıköy, İmamköy, Gözpınar ve Dağeymiri mahallelerine de gitti. Buralarda da talep, görüş ve öneriler görüşüldü. Ziyaretlerden memnun olduklarını belirten muhtarlar çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.