Büyükşehir’den bir transfer daha 

Büyükşehir’den bir transfer daha 
ABONE OL
Transfer döneminin flaş takımı Aydın Büyükşehir Belediyepor, yeni sezon öncesi yaptığı takviyeler kapsamında kadrosuna son olarak orta saha oyuncusu Yakup Can Gamsız’ı kattı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Geçen sezonu Aydın 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda Aydın Amatör Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Aydın Büyükşehir Belediyespor, transferlere devam ediyor. Yaz döneminde kadrosuna önemli isimleri katarak yeni sezonda iddialı olacağının sinyallerini veren Mavi-Beyazlılar, takviyeleri sürdürüyor. Büyükşehir’de bu doğrultuda son olarak kadroya 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yakup Can Gamsız’ı kattı. Gamsız, Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş ve Genel Menajer Mustafa Taşçı ile bir araya gelerek yeni takımının formasını sırtına geçirdi. 

FUTBOLA DİYARBAKIR’DA BAŞLADI
Futbol kariyerine Diyarbakır TEDAŞ Spor’da başlayan Gamsız, sonrasında Diyarbakır İl Özel İdaresi Ay Spor, Amed Sportif Faaliyetler, Kurtalan Spor, Diyarbakır 1968 Spor, Kahta Spor, Kartal Spor, Yeniköyspor formalarını giydi. Gamsız, son olarak ise Küçükyalı Yelken’de top koşturdu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.