Büyükşehir’den kanat transferi

Büyükşehir’den kanat transferi
ABONE OL
Yeni sezonda iddialı bir şekilde Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, dış transfer kadrosunda Çal Belediyespor’dan kanat oyuncusu Berk Tosun’u kattı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA)  Geçen sezon Aydın 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak adını Aydın Süper Amatör Lig’e yazdıran Aydın Büyükşehir Belediyespor’da transferde hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde kadrosuna Muhittin Bozkurt ve Taner Otlak gibi önemli isimleri katarak dikkat çeken Büyükşehir Belediyespor, bir takviye daha yaptı. Mavi-beyazlılar bu kapsamda geçen sezon Denizli ekibi Çal Belediyespor’da top koşturan Berk Tosun ile anlaşma sağladı. Sol kanat mevkinde oynayan 24 yaşındaki genç oyuncu yeni takımının formasını giydi. Kariyerinde daha önce Pamukspor, Nazilli Belediyespor, Bozdoğan Belediyespor, Sökespor ve Akşehir Belediyespor formaları da giyen Tosun, yeni sezonda Büyükşehir’in şampiyonluğu için ter dökecek. 

İÇ TRANSFERDE 6 İSİMLE ANLAŞMA

Yeni sezonda önemli hedefler koyan Aydın Büyükşehir Belediyespor’da dış transferin yanında kadroda yer alan isimlerle de anlaşma sağlanıyor. Büyükşehir bu kapsamda geçen sezon kadroda yer alan Vedat Erdoğan, Hakan Kahraman, İlkay Karaayak, Ömer Faruk, Kenan Yiğit, Hasan Ali Gayretli ile yeniden el sıkıştı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.