Büyükşehir’den Sıcak Çorba İkramı 

Büyükşehir’den Sıcak Çorba İkramı 
ABONE OL
Nazilli’de Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Nazilli Salı Pazarı’nda vatandaşlara ve esnafa 3 bin kişilik sıcak çorba dağıtıldı.

AYŞE AKTAŞ-  Çorba ikramı özellikle pazarcı esnafının yüzünü güldürürken vatandaşlar havaların soğumaya başladığını belirtip sıcak çorbanın içlerini ısıttığını söyledi.
Sabahın erken saatlerinden itibaren kurulan pazarlarda dağıtılmaya başlanan çorbayı alan vatandaşlar, soğuk havalarda kendilerini unutmayan Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. 
Aydın genelinde pazar kurulan her ilçede ikram edilecek olan çorbalar yarın Efeler Meşrutiyet Mahallesi'nde, Söke Yeni Cami Mahallesi'nde ve Yenipazar Yeni Mahalle'de dağıtılacak. Perşembe günü ise Germencik, Nazilli ve Çine pazarlarında çorba ikram edilecek.
Diğer taraftan Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerini de unutmayan Aydın Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere merkez kampüste hafta içi her gün çorba ikram edecek.

aydin-buyuksehirden-nazilli-sali-pazarinda-sicak-corba-ikrami-135826-0c68aeff45b193001c83a32740ed26d0.jpegaydin-buyuksehirden-nazilli-sali-pazarinda-sicak-corba-ikrami-135826-6f875aa6028ed73b60a9efe7a2d39fc5.jpeg
 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.