Büyükşehir’in rakibinde 8 vaka tespit edildi

Büyükşehir’in rakibinde 8 vaka tespit edildi
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın ligdeki rakibi Sarıyer Belediyespor’da 8 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın bu sezon rakipleri arasında yer alan Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybolbol Takımı’nda koronavirüs şoku yaşandı. Bu doğrultuda yapılan testler sonucu takımdaki 8 oyuncunun testinin pozitif çıktığı belirtildi. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “TVF Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımımızın oyuncularına ve teknik ekibine düzenli olarak yapılan ve bu zamana kadar negatif çıkan Covid-19 testi tekrar yapılmış ve 8 oyuncumuzun testi pozitif çıkmıştır. Oyuncularımız karantinaya alınmış ve tedavi süreçleri başlamıştır. Antrenmanlara ara verilmiş olup oyuncularımızın sağlık durumlarıyla ilgili gelişme yakından takip edilmektedir. Kamuoyuna duyurumuzdur” ifadeleri kullanıldı. 

LİG 9 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanana takvime göre sezon 9 Eylül’de oynanacak olan ilk maçla başlayacak. İlk hafta Aydın ekibi sahasında Galatasaray HDI Sigorta ile karşılaşırken Sarıyer temsilcisi ise deplasmanda Türk Hava Yolları’na konuk olacak. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.