Büyükyapıcı, "Alemler'de bizi kimse yıkamaz"

Büyükyapıcı, "Alemler'de bizi kimse yıkamaz"
ABONE OL
Karacasu’da projelerini dur durak bilmeden anlatmaya devam eden Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükyapıcı, CHP’nin kalesi Alemler’de davul zurnayla karşılandı.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Mahalle sakinlerinin omuzlardan indirmediği Büyükyapıcı’ya, “Alemlerde kale sağlam, kaleyi kimse yıkamaz” dedirtti. 
CHP’den Millet İttifakı'nın Belediye Başkan adayı Mustafa Büyükyapıcı  seçim kampanyasına CHP’nin kalesi olarak bilinen Alemler Mahallesi'nde devam etti. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydın Güvendi ve yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Alemler Mahallesi’nde yapılan çalışmaları ve yeni dönem projelerini anlatan Büyükyapıcı, davul zurna eşliğinde vatandaşların sevgi seliyle karşılandı. Mahalle halkının tam desteğini alan Büyükyapıcı, omuzlardan inmedi. 

60 YILDIR YAPILMAYAN HİZMETİ 5 YILDA YAPTIK
Vatandaşlardan aldığı destek ile daha çok azimle, Karacasu’nun geleceği için yorulmadan büyük bir heyecanla çalışmaya devam edeceğini belirten Başkan Büyükyapıcı, ”2014’te Alemler Mahallesi için açıklamış olduğumuz projelerimizin yüzde 90’ını gerçekleştirdik. Sağ olun bize destek verdiniz. Bu 5 yıllık süreçte sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösterdik. Diyoruz ki yapacaklarımız, yaptıklarımızın teminatıdır. Biz bir oldukça, birlik oldukça bizi kimse yıkamaz. 60 yıldır bu mahalleye yapılmayanı biz 5 yılda yaptık. Allah bize bu görevi yine nasip ederse Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte bu mahalleye hizmetimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

"ÇOK ŞANSLISINIZ"
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız da başkan adayı Mustafa Büyükyapıcı için destek isteyerek ”Selam olsun canlarım yüreklerim. Hz Ali’nin torunları. Biz anamızdan doğarken Hz Ali’nin, Atatürk’ün bir de Altıok’un fotoğrafıyla doğduk. İki dönemdir bizleri destekleyerek oy verdiğiniz için Alemler halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok şanslısınız ki böyle dürüst, çalışkan bir belediye başkanınız var. Alemler Mahallesi’nin 5 yıl önceki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var. Bizim Aydın’da Özlem Başkanın Büyükşehiri, Mustafa Başkanın da Karacasu’yu büyük bir farkla kazanacağından hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

buyukyapici-chpnin-kalesi-alemlerde-bizi-kimse-yikamaz-97196-2f9614e7be1db4f4c62d6927f068616f.jpgbuyukyapici-chpnin-kalesi-alemlerde-bizi-kimse-yikamaz-97196-9ba01cfcee3cbeb7a8136e526a4b5c24.jpgbuyukyapici-chpnin-kalesi-alemlerde-bizi-kimse-yikamaz-97196-bda305b4f5675d76de68a1ca94d1373a.jpgbuyukyapici-chpnin-kalesi-alemlerde-bizi-kimse-yikamaz-97196-c0b280f496ddcdaf472ce280155bcaf2.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.