Büyükyapıcı, "Sıra halkta"

Büyükyapıcı, "Sıra halkta"
ABONE OL
Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, 2 bin 400 seçmeniyle ilçenin en büyük mahallesi olan Yaylalı Mahallesi'ndeki Kırçiçeği Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Büyükyapıcı, “Şimdiye kadar hep ben konuştum. Şimdi konuşma sırası halkta” dedi.
Kaymakam Ahmet Soley eşi Hatice Soley ile birlikte oy kullanmaya geldi. Kaymakam Soley ve eşi 1050 nolu sandıkta oy kullanarak seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını diledi. 

KIRÇİÇEĞİ'NDE OY KULLANDILAR
Millet İttifakı Karacasu Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükyapıcı da eşi Belgin ve oğlu Mert ile birlikte oyunu Kırçiçeği Anadolu Lisesi'nde kullandı. Büyükyapıcı, 1052 nolu sandıkta oyunu kullanırken, seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Oy kullanmak için sıra bekleyen yaşlıların ellerini öpen Büyükyapıcı, “Demokratik bir ortamda yerel seçimlerimizi yapıyoruz. Herkes gibi ben de vatandaşlık görevimi yerine getirmek için oy kullanmaya geldim. Kimsenin burnunun dahi kanamadığı demokratik bir seçim olmasını ve vatana millete hayırlı olmasını diliyorum. Memleket kazansın. Şimdiye kadar hep ben konuştum. Şimdi konuşma sırası halkta” dedi. 

RAKİPLER KIRÇİÇEĞİ’NDE KARŞILAŞTI
Cumhur İttifakının adayı Zeki İnal ise oyunu ADÜ Memnune İnci Yarenci Meslek Yüksek Okulu'nda 1040 nolu sandıkta sabahın ilk saatlerinde oyunu kullandı. Kırçiçeği Anadolu Lisesi'nde karşılaşan iki rakip belediye başkan adayları Mustafa Büyükyapıcı ve Zeki İnal, el sıkışıp birbirlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Zeki İnal da sandıkları gezerek vatandaşların ellerini sıktı büyüklerin ellerinden öperek hayırlı olmasını diledi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.