Çakırbeyli İlkokulu ve Ortaokulu’nda, Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında öğrenciler, öğretmenler ve okul idaresinin katılımıyla hem eğitici hem de keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Cakirbeyli Renkli Anlara Sahne Oldu Ogrenciler Doyasiya Egle 662011 A10954

Oyunlar ve ikramlarla renklendirilen programda öğrenciler, değerler eğitimi çerçevesinde güzel anılar biriktirdi. Etkinlik boyunca çocukların sosyal gelişimine katkı sunan çalışmalar dikkat çekti.

Cakirbeyli Renkli Anlara Sahne Oldu Ogrenciler Doyasiya Egle 662011 47127E

Program kapsamında misafirperverliğiyle öne çıkan cami görevlisi İrfan Kaymak’a teşekkür edilirken, etkinliğin planlanması ve yürütülmesinde emek veren ÇEDES sorumluları Güliz Millici ile Derya Doğan İzci’ye de katkılarından dolayı şükran sunuldu.

Cakirbeyli Renkli Anlara Sahne Oldu Ogrenciler Doyasiya Egle 662011 0A1D82

Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, etkinliğin öğrencilerin değerler eğitimiyle buluşmasına önemli katkı sağladığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ