Çankır: İktidar olacağız 

Çankır: İktidar olacağız 
ABONE OL
CHP Aydın İl Yönetiminin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaretini değerlendiren Aydın İl Başkanı Ali Çankır; “Aydın'da partimizin iktidarı için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Çankır tarafından Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na partinin Aydın’daki çalışmalarına ilişkin bilgi verildi. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Milletin Sesi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek çalışmalarımızı ve ileriye dönük programlarımızı paylaştık. Üstlendiği sorumluluk ile her kesimin rahat bir nefes alacağı bir Türkiye inşasının öncüsü Genel Başkanımızın attığı adımlara il örgütümüz olarak her daim katkı sunacak, Aydın'da partimizin iktidarı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel Başkan Yardımcımız ve Aydın Milletvekilimiz Bülent Tezcan, Aydın Milletvekillerimiz Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, İl Yönetim Kurulumuz, İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir ve İl Gençlik Kollarımız Mustafa Dinç ile birlikte ziyarette bulunduğumuz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde, Türkiye'nin en çok iktidarı hak eden partisi Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olacağız” ifadelerini kullandı.

en-cok-iktidari-hak-eden-parti-olarak-iktidar-olacagiz-285322-5b1b0e9d9572949ff024ecc9d0305182.jpegen-cok-iktidari-hak-eden-parti-olarak-iktidar-olacagiz-285322-b86951f986f89299004235edcbd2a037.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum