Çankır yeniden adaylığını açıkladı

Çankır yeniden adaylığını açıkladı
ABONE OL
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, 9 Şubat’ta yapılacak olan Aydın İl Kongresi’nde yeniden aday olacağını söyledi.

MURAT TAN- CHP Aydın İl Örgütü binasında ilçe örgütü başkanlarıyla 9 Şubat’ta yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili değerlendirme toplantısı yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, kongrede yeniden başkan adayı olacağını söyledi. 

“YENİDEN ADAY OLACAĞIM”

İlçe başkanlarıyla yaptığı değerlendirme toplantısının ardından yaptığı basın açıklamasında, ilçe kongrelerinde 3 yeni ilçe başkanının aralarına katıldığını söyleyen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Güçlü bir ilçe örgütü oluşturduk. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde de Aydın’ın yüzde 85’ini yönetecek Millet İttifakı’nın belediye başkanlarıyla ilçelerimizde halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Büyükşehirde Türkiye’de 3. Sırada bir oy potansiyeliyle seçimleri kazanmıştık. Bu süreçte emek ve değer ortaya koyan ilçe başkanlarımıza örgütlerimiz de büyük bir teveccüh gösterdi ve kendilerini tekrar ilçe başkanı olarak seçtiler. CHP olarak bu güçlü kadroyla yolumuza devam etme kararı aldık. Bugün ilçe başkanlarımızla beraber yaptığımız toplantı sonucunda 9 Şubat’ta CHP’nin 37. Aydın Olağan İl Kongresi’nde yeniden aday olacağım” dedi. 

“HEDEF TÜRKİYE MAZBATASI”

31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’yi demokrasi iş birliğinin merkezi haline getiren halkın teveccühünün ortada olduğunu belirten Çankır, “Önümüzdeki süreçte CHP olarak da fedakar çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Türkiye’nin mazbatasını alıp bu demokrasi işbirliğiyle beraber Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde vatansever bir Cumhurbaşkanı’nın Çankaya’ya oturmasını sağlayıp Türkiye’ye hizmetlerimize devam edeceğiz. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde önemli bir başarı elde etmiştik ama iktidar mızıkçılık yapmıştı. İstanbul Seçimleri’ni iptal etmişlerdi. 23 Haziran’da 806 bin farkla Yerel Seçimleri İstanbul’da da aldık. Bugün itibariyle Türkiye’de nüfusun yüzde 48’ini yöneten belediyelerle CHP kadroları hizmet üretiyor” diye konuştu. 

Çankır’ın il binasında düzenlediği basın açıklamasında, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ile CHP Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki ve çok sayıda partili de hazır bulundu. Çankır’ın 9 Şubat’taki kongrede yeniden aday olacağını açıklaması partilileri tarafından da sevinçle karşılandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.