Çankır’dan ilk açıklama geldi 

Çankır’dan ilk açıklama geldi 
ABONE OL
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Efeler’de Menderes Park yakınlarındaki evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen 3 saldırgan  tarafından darp edilen CHP İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. 

CHP İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in akşam 19.30 sularında evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi tarafından saldırıya uğraması CHP İl Örgütü’nü ayağa kaldırdı. Saldırının ardından partililer Aydın Devlet Hastanesi’ne akın ederken, hastane önünde açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Çankır, yaşanan olayın siyasi gerekçelerle gerçekleştiğine dikkati çekti. 
“PLANLI BİR SALDIRIDIR”
Saldırının tesadüfen bir saldırı olmadığına dikkati çeken Çankır, “Bu planlı bir saldırıdır. Bu planlı saldırının neden ve sonuç ilişkisini irdelediğimizde, artık erime sürecinde olan iktidar ve ortağının sonucunda ilçe başkanımızın çalışmalarının engellenmesi yönünde yapılan bir saldırı olarak değerlendiriyoruz. Emniyet güçlerimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Zannediyorum 1 saat içinde de fail yakalanmış olacak” dedi. 
“BİR KAÇ GÜN GÖZETİM ALTINDA TUTULACAK”
“Ben Emniyet güçlerimize duyarlı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diyen Çankır, “İlçe başkanımıza yapılan bu saldırının arkasını bırakmayacağız. Böyle bir saldırı da bir daha bölgemizde gerçeklemeyecek. Bununla ilgili her türlü hukuksal mücadelemizi şu andan itibaren vermeye başladık. Saldırganların üç kişi olduğu yönünde bilgi aldık. Kimlikler henüz somutlaşmadı. Yarım saat, 1 saat içinde somutlaşacak. İlçe Başkanımızın sağlık durumu iyi. Birkaç gün gözetim altında tutulacak” diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.