Çankır’dan sağduyu çağrısı 

Çankır’dan sağduyu çağrısı 
ABONE OL
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, 28 Mart Perşembe günü saat 20.00 sularında Efeler’e bağlı Tepecik Mahallesi’nde CHP’nin seçim konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı. 

(MURAT TAN) Açıklamasında, Tepecik’teki bir provakatörün CHP’nin seçim konvoyunun geçişi sırasında pompalı tüfekle havaya ve yere 2 el ateş etmesiyle seçim güvenliğinin tehlikeye atılmak istendiğini söyleyen CHP’li Çankır, Aydınlı vatandaşlara da sağduyusu çağrısında bulundu. 

“DEMOKRASİ KÜLTÜRÜMÜZE UYGUN HAREKET EDELİM”

Saldırganın Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak adalete teslim edildiğini söyleyen Çankır, “Bu vesile ile, öncelikle gösterdikleri hassasiyet dolayısıyla emniyet teşkilatına teşekkür ediyor, yerel seçimlere kalan yaklaşık 2 günde; tüm vatandaşlarımızdan seçimin sükunet içinde yaşanması adına, hiçbir provokasyon ve tahrike karşılık vermemelerini, her tür yasadışılığa karşı sükunetlerini korumalarını ve demokrasi kültürümüze uygun hareket etmeye devam etmelerini tekrar hatırlatmak istiyorum. Seçime katılan tüm tarafları da bu manada sağduyuya ve sandıkta tecelli edecek halkın iradesini olgunlukla karşılamaya davet ediyorum'' dedi

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.