Cemal Sarı, Kural'ı ikna etmeye çalışıyor

Cemal Sarı, Kural'ı ikna etmeye çalışıyor
ABONE OL
İYİ Parti Nazilli'de yapılan delege seçimlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

AYŞE AKTAŞ- Seçim sonuçlarının açıklandığı saatlerde İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Nazilli’de ilçe başkanlığı için adaylığını koyan mevcut başkan Durmuş Kural’ın adaylıktan çekilmesi için görüşme içerisinde olduğu bilgisine ulaşıldı. 
İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nda delege seçimleri için oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sayım yapılmaya başlandı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cihat Öztürk’ün tek listesiyle kongreye gideceklerini sosyal medya hesabından duyurdu. Bunun üzerine mevcut İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, aday olduğunu açıklamıştı.
Nazilli’de sabah saatlerinde sandıklar kuruldu ve partililerin oy verme işlemi tamamlandı. Sayımın yapıldığı saatlerde İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, beraberindeki heyetle ilçe başkanlığında Durmuş Kural’ı ziyaret edip adalıktan çekilmesi için bir görüşme gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Görüşmenin İlçe başkanlığı dışında bir yerde gerçekleştiği öğrenildi. 
Nazilli’deki sandıktan hangi listenin en çok oy alacağı ve mevcut Başkan Kural’ın geri çekilmesi konusunda ikna edilip edilmeyeceği ise merakla bekleniyor.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.