Cenazeleri toprağa verildi!

Cenazeleri toprağa verildi!
Aydın’ın Didim ilçesinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden ve yakında dünür olacakları öğrenilen 4 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Erdinç ve Serap Atılgan çifti için Didim'de, Ayşe ve Yasin Sazboğa çifti için ise Muğla'da cenaze töreni düzenlendi.

Kaza, Didim'de dün meydana geldi. Özel bir firmaya ait A.I'nın kullandığı 06 BD 9008 plakalı otobüs ile kavşaktan ana yola çıkan Erdinç Atılgan'ın idaresindeki 09 AIT 232 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, dünür oldukları öğrenilen Erdinç Atılgan, Serap Atılgan, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa yaşamını yitirdi.

aw182915-01.jpg

DİDİM'DE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Didim’de esnaflık yapan 3 çocuk sahibi Erdinç Atılgan ve Serap Atılgan çifti için Didim Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, bazı belediye meclis üyeleri, oda temsilcileri ile çok sayıda vatandaş eşlik etti. Cenaze namazını, Didim Müftüsü Hasan Hüseyin Susam kıldırdı. Cenaze namazını müteakip Atılgan çiftinin cenazeleri Yalıköy Mahallesi’nde toprağa verildi.

aw182915-02.jpg

MEMLEKETLERİ MUĞLA'DA EBEDİYETE UĞURLANDILAR
Kazada yaşamını yitiren Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa çiftinin cenazeleri ise memleketleri olan Muğla’ya gönderildi. Ayşe Sazboğa’nın cenazesi Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kazıklı Mahallesi’nde defnedildi. Yasin Sazboğa’nın cenazesi ise Fethiye ilçesinde toprağa verildi.

aw182915-04.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.