ÇERÇİOĞLU, VERESİYE DEFTERLERİNİ SATIN ALMAYA DAVET ETTİ

ÇERÇİOĞLU, VERESİYE DEFTERLERİNİ SATIN ALMAYA DAVET ETTİ
ABONE OL
Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu ile Disiplin Kurulu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Çerçioğlu, işadamları ve hayırsever vatandaşları bakkalların veresiye defterlerini satın almaya davet etti. Yeni seçilen Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu ile Disiplin Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Seçkin önderliğinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette esnafın durumuyla ilgili istişarede de bulunulurken Seçkin, Çerçioğlu'na başarılı çalışmalarından ve her zaman esnafın yanında yer almasından dolayı teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu yeni yönetimi kutlarken tüm esnafın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını belirtti. Çerçioğlu, “Ramazan Bayramı'nın hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum” dedi.

"BAYRAM ALIŞVERİŞİ ESNAFTAN YAPILMALI"
Ayrıca Başkan Çerçioğlu ziyarette, hem bakkal esnafını hem de zor durumdaki vatandaşları rahatlatma amacıyla hayırsever vatandaşları bakkalların veresiye defterlerini satın almaya davet ederek, Ramazan Bayramı öncesinde yapılacak en anlamlı yardımın veresiye defterlerini satın almak olduğunu söyledi. Çerçioğlu, bayram alışverişinin de Aydın’ın ve Aydınlının kazanması için esnaftan yapılmasını tavsiye etti. 

cercioglu-veresiye-defterlerini-satin-almaya-davet-etti-280441-b32d77a267d3e0739515ee07aa24f09e.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.