CEVAT'IN YARDIMINA SİYASİLER KOŞTU

CEVAT'IN YARDIMINA SİYASİLER KOŞTU
ABONE OL
Çine’de yaşayan ve ayak ağrıları bir türlü dinmeyen 26 yaşındaki Cevat Taşdemir, siyasilerin desteğiyle ameliyat oldu.

OSMAN YURTTAŞ - Çine Şevketiye Mahallesi’nde ailesi ile birlikte yaşayan Cevat Taşdemir (26) doğuştan 2 ayağı içe dönük olarak dünyaya geldi. Ailesi 8 aylık iken İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan ameliyatla ayakları düzeltilen Taşdemir, ayak ağrıları çekmeye başladı. Askerlik vazifesini yarıda bırakan 2020 yılının Mart ayında ise sol ayak ilik kemiğinde ödem oluştuğu tespit edilen Taşdemir, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi gördü. Doktorlar, Taşdemir’e tek çarenin ayağını dondurmak olduğunu söyledi.

Çok zor günler geçirdiğini ifade eden Cevat Taşdemir, “Ayağımın iyileşmesi için çare arıyorum. Nereye gittiysek doktorlar ayak kemik iliğinde ödem oluştuğunu ve ayağı dondurmak istediklerini söylüyor. Dondurma işlemi, ayaktaki hücreyi öldürüyor ve bu ayağımı hareket ettiremeyeceğim anlamına geliyor” dedi.

Taşdemir’in yardım çığlığını, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin duydu. Taşdemir, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde CHP Eski Aydın Milletvekili, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar tarafından ameliyat edildi.
Ameliyatının başarılı geçtiği öğrenilen Taşdemir, Karabulut,  Şahin ve Baydar’a teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.