CHP Aydın bayramlaşmada buluştu

CHP Aydın bayramlaşmada buluştu
 Muhabir
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütü, Ramazan Bayramı münasebetiyle partililer ile bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, CHP Aydın İl Örgütü, partililer ile buluşarak bayramlaştı. Efeler’deki Turistik Park’ta gerçekleşen bayramlaşma programına, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan ve çok sayıda partili katılım sağladı.

whatsapp-image-2024-04-10-at-17-05-36.jpeg

“HALKIMIZA VE PARTİMİZE GÜVENİYORUZ”

Bayramlaşma programında partililere hitap eden CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, “Halkımıza ve partimize güveniyoruz. İstedikten sonra 17 ilçenin tamamını alırız. Yeter ki birleşelim bütünleşelim, o zaman başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Tüm partililerimizin ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-04-10-at-17-05-38-1.jpeg

“İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM”

Partililere gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, “Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu başkanlığında Efeler ve diğer ilçelerimizde çok güzel işler başaracağız. Türkiye’nin büyük kısmı kırmızıya boyandı. Bundan sonraki süreçte tüm ülkeyi kırmızıya boyamak ve CHP bayrağını dalgalandırmak için çalışmaya başladık. Bize bu çifte bayramı yaşattığınız için teşekkür ediyorum. İyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-04-10-at-17-05-38.jpeg

“UMUTLARIMIZ YENİDEN YEŞERDİ”

CHP’nin Türkiye’deki başarısından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Türkiye kıpkırmızı ne güzel oldu. 4 yıl sonra cumhurbaşkanlığını tek başımıza kazacağız. Bu seçimde CHP tek başına sandığa girdi ve başarıyı elde etti. Yüzde 38 oy alarak Türkiye’de birinci olduk. Başta Aydın halkı olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sorumluluğumuzun farkındayız. Tekrar söz veriyoruz. Çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-04-10-at-17-05-40.jpeg

whatsapp-image-2024-04-10-at-17-05-39.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.