CHP Aydın Milletvekili Bülbül gizli ortaklığı reddetti 

CHP Aydın Milletvekili Bülbül gizli ortaklığı reddetti 
ABONE OL
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nde gazeteciler ile bir araya geldi. Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bülbül, “HDP'yi yok saymak doğru olmaz!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi. Burada gazetecilerle bir araya gelen Bülbül, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bülbül, 2023 seçimleriyle ilgili 6’lı ittifakın gizli ortağı HDP söylentileriyle ilgili soruya, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin ortakları bellidir. Herhangi bir gizli ortak söz konusu dahi değildir. Yine de HDP'yi yok saymak doğru olmaz!" cevabını verdi.

“HDP’Yİ YOK SAYMAK DOĞRU OLMAZ!

HDP’nin kapatılması davasına ilişkin CHP’nin “Partiler değil, yanlış yapan siyasetçiler cezalandırılmalıdır” ifadesiyle özleşen tavrının net olduğunu vurgulayan Bülbül, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz 6 partiyle beraber demokratik parlementer rejimi inşa etmeye çalışıyoruz. Bu rejimi inşa ederken de hesap verilebilir, denge ve denetlemenin olduğu, yasama, yargının ve  kuvvetler ayrılığının etkili olduğu, sadece yürütmeye bağlı olmadığı, aynı zamanda saray yargısının ve saray yasamasının olmadığı şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz HDP ile gizli ortak olsak, sağlıkla ilgili genel görüşmede HDP gelirdi, milletvekilleriyle beraber 200 kişiyi bulurduk, ondan sonra genel görüşme açılırdı. Demek ki HDP diye bir gizli ortağımız yok. Yine de 6 milyon seçmeni olan HDP’yi yok saymak doğru olmaz!” 

chp-aydin-milletvekili-bulbul-gizli-ortakligi-reddetti-299981-6d2cd0a7d1f2c12acdfcd07377c763ba.jpeg



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum