CHP Aydın Milletvekillerinden Başkan Tetik’e ziyaret

CHP Aydın Milletvekillerinden Başkan Tetik’e ziyaret
CHP Aydın Milletvekilleri, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’i ziyaret etti. Karşılıklı iyi dileklerin iletildiği ziyarette Bülent Tezcan, Başkan Tetik’e olan inançlarını dile getirdi.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Egemen Gülmüş'ün haberine göre, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, Nazilli İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen ve meclis üyeleri ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Makamda bir araya gelen isimler Başkan Tetik’e iyi dileklerini sundu.

chp-aydin-milletvekillerinden-baskan-tetike-ziyaret-466923-9ab3936ce2a5e3b5f3828b24d6584a36.jpeg

“İNANCIMIZI TETİKLİYOR”

Tüm milletvekilleri adına konuşan Bülent Tezcan, Tetik’in Nazilli’yi yeniden şekillendireceğine inandıklarını söyledi. Alınan sonuçtan duydukları memnuniyeti dile getiren Tezcan, “Milletvekillerimiz ve il başkanımızla birlikte Nazilli Belediyemizi tebrik etmeye geldik. Buradan da ilçe örgütümüzü tebrik edeceğiz. Nazilli’de yüzümüzü güldürdünüz, emeklerinize sağlık. Hem Aydın’da hem Türkiye’de çok güzel bir sonuç elde ettik. Bundan sonra inşallah Nazilli’nin yüzünü ağartacak işler yapacaksınız hiç şüphemiz yok. Önümüzdeki dönem Nazilli sizin omuzlarınız üzerinde yeniden şekillenecek. Nazilli Aydın’ın en önemli ilçelerinden birisi. Merkez ilçeden sonra en büyük ilçesi. O yüzden uzun süredir Nazilli’de arzu edilen yapılacak işler var. Sizin gibi dinamik, çalışkan, Nazilli’yi seven, halkla iç içe kucaklaşan bir belediye başkanı ile aynı şekilde çalışkan bir belediye meclisi görmek bizim inancımızı daha da tetikliyor. Hayırlı uğurlu olsun, Nazilli önümüzdeki dönemde çok daha farklı bir noktada olacak, hep birlikte göreceğiz.” İfadelerini kullandı.

chp-aydin-milletvekillerinden-baskan-tetike-ziyaret-466923-51f772dacae03fd147cfbd9786bd3730.jpeg

“BAŞIMIZ ÖNE EĞİLMEYECEK”

Yapılan ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tetik de, “O kadar mutluyum ki, seçimi kazanmamızda bana çok büyük destek olan Aydın Milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe başkanımız ve meclis üyelerimizin hepsi burada. Ziyaretlerinden son derece mutlu oldum. Bir CHP’li belediye başkanı olarak önümüzdeki dönemde sosyal belediyeciliğin ne olduğunu herkese göstereceğiz ekibimizle birlikte. Hem genel merkezimizin hem vekillerimizin hem büyükşehir belediyemizin hiçbir zaman başını eğmeyeceğimiz gibi bizim de başımız öne eğilmeyecek hiçbir zaman. Çok şanslıyım, çok güzel bir ekibim var, Büyükşehir belediyemizle güzel ilişkilerimiz var, vekillerimiz burada. Böyle bir ortamda bunların kıymetini bilip hizmet etmek düşüyor. Bu düşünceyle hizmete başlıyorum. Vekillerimize tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

chp-aydin-milletvekillerinden-baskan-tetike-ziyaret-466923-f277252a57755e8f2ca1f8e856408f14.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.