Gazeteci Sinan Burhan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’i hangi milletvekillerinin desteklediğine yönelik isim isim yer verdiği geniş liste paylaşımında bulundu. Burhan’ın parti içi kulislere dayandırarak hazırladığı listede, Özgür Özel destekçisi 95 milletvekili bulunurken, kararsızlar 10 kişi, ‘3. Yolcular’ olarak adlandırılanlar 5 kişi ve Kılıçdaroğlu destekçileriyse 25 kişi olarak yer aldı.

CHP Aydın Milletvekillerinin durumu netleşti

Nazilli'de engelli vatandaşlar için indirim fırsatı: Eve ücretsiz servis imkanı
Nazilli'de engelli vatandaşlar için indirim fırsatı: Eve ücretsiz servis imkanı
İçeriği Görüntüle

Aydın Milletvekilleri Safını Seçti

Burhan’ın listesine CHP Aydın Milletvekillerinin durumu da yansıtıldı. Buna göre, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, Özgür Özel destekçileri arasında gösterilirken, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise Kılıçdaroğlu destekçisi 25 kişiden biri olarak karşı listeye işlendi.

CHP’nin halihazırda 134 milletvekili bulunurken, Özgür Özel’in yeni parti kurması durumunda CHP’li Tezcan, Bülbül ve Karakoz’un da aralarında yer aldığı 95 milletvekilinin yeni oluşuma geçeceği büyük ölçüde netlik kazanırken, gözler ilerleyen süreçte yaşanacak gelişmelere çevrildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ