CHP İl Kongresi 9 Şubat’ta yapılacak

CHP İl Kongresi 9 Şubat’ta yapılacak
ABONE OL
İlçe kongreleri süreci 12 Ocak’ta tamamlanan CHP’de, Aydın İl Kongresi’nin tarihi 9 Şubat olarak açıklandı.

MURAT TAN- İlçe kongreleri 12 Ocak Pazar günü Karpuzlu İlçe Kongresi ile tamamlanan CHP’de sıra 9 Şubat’ta yapılacak olan Aydın İl Kongresine geldi. Karacasu, Karpuzlu ve Sultanhisar’da mevcut ilçe başkanların tekrar aday olmaması nedeniyle yeni başkanların seçildiği Aydın’da, diğer ilçelerde mevcut başkanlar kongrelerde yeniden güven tazeledi. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, kendisinin yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili yaptığı açıklamadaysa ilçe başkanlarıyla yapacağı değerlendirme toplantısının ardından konunun netlik kazanacağını kaydetti. 

ÇANKIR ADAY OLACAK MI?

Kasım ayında yapılan delege seçimlerinin ardından ilçe kongrelerinin 12 Ocak’ta CHP Karpuzlu İlçe Kongresi ile tamamlandığını belirten Çankır, “17 ilçemizdeki kongrelerimiz demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşti. 3 ilçemiz dışında 14 ilçemizde de mevcut başkanlarımız yeniden seçilerek görevlerine devam ediyor. İl kongremizi 9 Şubat Pazar günü gerçekleştireceğiz. Benim adaylığıma gelince, bu konuda öncelikli olarak ilçe başkanlarımızla bir araya gelip kendi aramızda bir değerlendirme yapacağız. Bu toplantının ardından adaylığımızla ilgili açıklamada bulunacağım” dedi.  

Çankır’ın aday olup olmayacağıyla ilgili net bir söylemde bulunmaması akıllarda soru işaretleri oluştururken, ilçe başkanlarıyla en kısa sürede değerlendirme toplantısında bulunacağı öğrenildi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.