CHP ilçe başkanlığında Akar dönemi

CHP ilçe başkanlığında Akar dönemi
ABONE OL
CHP Karacasu ilçe başkanlığından istifa eden Mesut Büyükgümüş’ten boşalan göreve İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Sekreteri Ali Akar getirildi.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Aralık ayında yapılacak genel kurul öncesi yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan seçimle ilçe başkanlığı görevine getirilen Ali Akar, “Ateşten gömleği giydim. Devraldığım bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

CHP Karacasu İlçe Başkanlığından işlerinin yoğunluğunu neden göstererek ederek geçtiğimiz hafta istifasını veren emekli öğretmen Mesut Gümüş’ün yerine yönetim kurulu üyesi aynı zamanda başkan yardımcısı olan emekli öğretmen Ali Akar getirildi.

AKTİF GÖREVLERDE BULUNDU
Karacasu’da uzun yıllar Atatürk İlkokulu Müdürü olarak görev yapan emekli öğretmen, evli ve iki çocuk babası Ali Akar, partide aktif görevlerde bulundu. İlçe sekreterliği görevini de başarıyla yürüten Akar, son olarak başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Akar’ın ilçe başkanı olması sürpriz olmadı. CHP’ne başkan seçilerek ateşten gömleği giyen Ali Akar, hem partiyi temsil noktasında hem de büyükşehir belediyesinin ilçedeki koordinasyon sağlamak için görev verildiği öğrenildi. Akar, “Devraldığım bayrağı daha üst noktalara taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ateşten gömleği giydim. İnşallah partime ve ilçeme en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağım” dedi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.