CHP Nazilli İlçe Örgütü'nden İmamoğlu'na destek

CHP Nazilli İlçe Örgütü'nden İmamoğlu'na destek
ABONE OL
CHP Nazilli İlçe Örgütü Ekrem İmamoğlu için destek kampanyası başlattı. "Her şey çok güzel olsun" diyerek yola çıkan ilçe örgütü, 17 Mayıs'a kadar toplanacak bağışları İmamoğlu'nun hesabına aktaracak.

(SİMGE ATA) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak YSK'nın aldığı karar doğrultunda iptal edilen seçimin ardından yeniden başkanlığa hazırlanan CHP'li Ekrem İmamoğlu için bağış kampanyası başlattı. Makbuz karşılığı bağış toplanacağını açıklayan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, son günün 17 Mayıs olduğunu açıkladı.

İMAMOĞLU BAŞKANIMIZA DESTEK VAKTİ
Sevim, "İmamoğlu başkanımıza destek vakti. 'Her şey çok güzel olsun' diyerek yola çıktığımız bu kampanyada partililer olarak toplu olarak bağış yapacağız. Bağışları parti binamızda makbuz karşılığı toplayacağız. 17 Mayıs Cuma günü saat 15.00'de sona erecek olan kampanyadan elde edilen geliri topluca İmamoğlu'nun hesabına yatıracağız. 'Ben de bu demokrasi mücadelesinde varım' diyen herkesi kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz" dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.