CHP Nazilli’de Şensan, başkanlığa adaylığını açıkladı

CHP Nazilli’de Şensan, başkanlığa adaylığını açıkladı
ABONE OL
Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü’nde Hakan Şensan, ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli eski Belediye Başkanı Ahmet Şensan'ın oğlu Hakan Şensan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Binası’nda düzenlediği basın toplantısıyla ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Basın toplantısı öncesi CHP mevcut İlçe Başkanı Serkan Sevim de konuşma yaparak hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

Basın açıklamasına “Benim cefakar, çilekeş ve her türlü zulme, baskıya rağmen bu ülkede kurtuluşa inanmış açık yürekli Cumhuriyet Halk partili yoldaşlarım” diye başlayan Şensan, CHP Genel Merkezi’nin, kongre ve kurultay süreci ile iktidara yürüyüş yoluna start verdiğini ifade ederek, “İktidara yürüyüş yolunun başlangıcı olan mahalle delegeleri seçimleri, ilçe ve il kongre sürecimiz başlıyor. Bu süreçte delege seçilecek arkadaşlarım ile beraber, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak en büyük hedefimizdir.    Bugüne kadar ilçemizde ve örgütümüzde partimize emek veren tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

BEN DEĞİL BİZ MERKEZLİ ÇALIŞACAĞIZ.
Yaklaşık 1 senedir CHP İlçe Başkanı olma hedefiyle çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Şensan, ”Eğer sizlerin oylarıyla seçilirsem, benim Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığım sürecinde; kesinlikle ötekileştirme, dışlama, gruplaşma gibi düşüncelerimiz olmayacaktır. Nazilli’nin sorunlarını bilen, genç ve tecrübeli yol arkadaşlarımızla, borcumuz olan Nazilli’ye hizmeti yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Kesinlikle ve kesinlikle ben merkezli değil biz merkezli çalışacağız. Örgütünce hesap veren ve hesap sorulan bir ilçe başkanı ve yönetimi olacağız” ifadelerini kullandı.

CHP’de yeni, genç, dinamik siyasetçiler yetiştireceklerini ifade eden Şensan, basın açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:
“Parti örgütümüzle meslek ve sivil toplum örgütleriyle, sendikalarla, yaygın ve yerel basınla sağlıklı ilişkiler kuracağız. Bugüne kadar yapılan çalışmaları daha iyi bir noktaya nasıl getirebileceğimizi, örgüt toplantılarımızda tartışıp çözüm üretmeye çalışacağız. Hepinizin bildiği gibi partimizde belediye başkanlığı yapmış hayatını Nazilli’ye hizmet için adamış Ahmet Şensan’ın oğluyum. Babamı kaybettiğimde daha 13 yaşındaydım. Bugün onu ve hayallerini, çok daha iyi anlıyorum. Bu yola çıkarken siyaset yapmanın bazen ailenizden, bazen özel hayatınızdan hatta sağlığınızdan fedakarlık etmek gerektiğini en iyi bilenlerdenim. Onun soyadını gururla taşıdım. Nazilli ilçemizde bu bağlamda, önümüzdeki Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe kongresinde, başkanlığa aday olduğumu açıklamak istiyorum. Seçilecek olan yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kollarının ve partililerimizin de bize destek vermesiyle, Nazilli’de iyi işler yaparak, çok daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Siyasetin seviyeli bir şekilde yapıldığı, insanlara el uzatıldığı, bütün dertlerin çözülmesi için örgütümüzle beraber çalışacağımızın güvencesini veriyoruz. Bu süreç hepimize hayırlı uğurlu olsun, diyerek Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Birlikte, ötekileştirmeden daha iyi daha güzel bir Nazilli için, birleşe birleşe büyüyeceğiz.”

Öte yandan CHP Nazilli İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Hakan Şensan'a eşi Belkıs Şensan da eşlik etti.

whatsapp-image-2019-10-17-at-20-34-21.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.