CHP Nazilli'den 'devam' mesajı

CHP Nazilli'den 'devam' mesajı
ABONE OL
Kongre takvimi netleşmemesine rağmen geçtiğimiz haftalarda adaylığını açıklayan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın 'dinamik başkan' çıkışına uyan bir performans sergilediklerini belirtti.

(SİMGE ATA) CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, geçtiğimiz günlerde CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın 2023 hedefleri doğrultusunda çizdiği 'dinamik başkan' profiline Nazilli'deki kadronun uyduğunu belirterek, "Nazilli'de elde edilen bir zafer var. Elbette kendimizi o dinamik yapının içinde görüyoruz" dedi.
"5 YILDAN AZ BİR SÜREMİZ VAR"
Atanarak göreve gelen ve geçtiğimiz haftalarda seçilen başkan olmak için adaylığını açıklayan Sevim, İl Başkanı Ali Çankır'ın dediği gibi 2023 hedefleri doğrultusunda emin adımlar attıklarını vurguladı. Kongre süreci netlik kazanana kadar adaylığı konusunda herhangi bir seçim çalışması yapmayacaklarını dile getiren Sevim, "Seçilsek de seçilmesek de 2023 genel seçimlerine vizyon oluşturmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu işler çok çalışan, dinamik olan ekiplerle mümkün olacaktır. Çünkü geride bıraktığımız 31 Mart seçiminde yüzde 60 ekonomik gücü olan ve nüfusun yoğun olduğu yerlerde halkın seçimini Millet İttifakından yana kullandığını gördük. Biz, '5 yıldan az bir süremiz var' sloganıyla hareket ediyoruz ve bu sürede halka hizmeti en doğru şekilde kullanmak zorundayız. En verimli şekilde kullanmak için de ciddi anlamda dinamik, halkın içinde olan ekiplere ihtiyaç var" ifadelerini kullandı.
"SEÇMEN HİZMET EDENİ KOLTUĞA OTURTACAKTIR"
CHP kadrolarının, 2023 Genel Seçimlerine kadar CHP'li belediyelerin yapmış olduğu hizmetleri halka anlatma görevi üstlenmesi gerektiğinin altını çizen Sevim, "Halkın ihtiyaçlarını en doğru ve verimli şekilde çözüme kavuşturduğumuzda 4 yıl sonra halkın tercihi bu hizmetten yana olacaktır. Türk halkı kendisine hizmet edeni koltuğa oturtacak akla sahiptir. CHP olarak bunun bilincindeyiz ve bütün örgütlerimizin 2023'e ciddi bir şekilde hazırlanması gerekiyor. CHP Belediyelerinin verdiği hizmeti siyasallaştırmamız için dinamik örgütlere ihtiyacımız var" dedi. 
ÇANKIR'IN ÇİZDİĞİ PROFİLE UYUYORLAR
Sevim, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın 'dinamik başkan' vurgusu üzerine bu profile uyduklarını belirterek, "Yapılan hizmetlerde eksiklik olup olmadığına da bakacağız. Ki devamında diğer hizmetlerin alt yapısını oluşturabilelim. Bu şekilde de eksikliklerin önüne geçelim. Bu konuda da il başkanımız Ali Çankır'ın dediği gibi dinamik ekiplere ve ilçe başkanlarına ihtiyacımız var ve elbette biz de kendimizi o dinamik yapının içinde görüyoruz. Arkamızda bir seçim bıraktık ve çok dinamik bir ekiple çalıştık. Dinamik bir yapımız vardı. Eğer CHP Nazilli örgütü takdir ederse bu dinamizmi önümüzdeki dönemde de sürdürmek isteriz" dedi.
"PARTİYE HİZMET EDENLERİ SIRTIMIZDA TAŞIYACAĞIZ"
Nazilli'de 400 delegenin bulunduğunu, kongre sürecinde de delegelerin demokratik bir şekilde seçileceğini sözlerine ekleyen Sevim, isim vermeden bazı delegeleri hedef aldı. "Seçimli kongreler takvimi açıklandığında Nazilli'deki delegasyonun da revize edileceğini düşünüyorum" diyen Sevim, parti yararına çalışmalar sergileyen üye ve delegelerin görevlerine devam etmesi gerektiğini şu şekilde ifade etti: 
"Partiye hizmet eden herkesi sırtımızda taşıyıp, partiyi iktidar yapmak durumundayız. Ama verimli çalışmayan, bu dönemde partiyle ilişki kurmayan, partinin toplumdaki temsiliyeti konusunda herhangi bir çaba sarf etmeyen arkadaşların görevlerini, sorumluluk taşıyacak kişilere devretmesi gerekir. Bu kişileri de bizler bulup ikna edeceğiz. Bu süreç, üyelerden başlayan ve delegasyona kadar devam eden bir dinamizmin hareketidir. Bu konuda delegasyonun da 2023 hedeflerini taşıyabilecek kişilerden olmasına özen göstereceğiz."

chp-nazilliden-devam-mesaji-103852-11c2931f5557386c2220fe3bc0b4e9ee.jpg

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum