Aydın Hedef Gazetesi'nden Kevser Dayan'ın haberine göre; Örgüt içindeki siyasi kulislerde, tabanın sevdiği isimlerden olan CHP önceki dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Tosun’un adı da başkan adaylığı için geçerken, sosyal medya üzerinden verdiği mesaj dikkat çekici bulundu.
ADAYLIK SİNYALİ OLARAK YORUMLANDI
CHP Söke İlçe Örgütü’nde başkan adaylığı için örgüt içindeki kulis çalışmaları yavaş yavaş hızlanırken, partinin önceki dönemlerde Gençlik Kolları Başkanı olarak yükünü omuzlamış isimlerden olan Tolga Tosun’un sosyal medya mesajı, adaylık sinyali olarak yorumlandı. Halihazırda CHP Kemalpaşa Mahalle Sorumlusu olan ve Türkiye Gönüllüleri Söke Sorumluluğu görevini de yerine getiren Tosun’un isminin ilçe başkan adaylığı için geçmesi, tabanda da geniş kesimlerden destek buldu.
“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
Tosun, başkan adaylığına hazırlandığı yorumlarını beraberinde getiren ve örgüt içindeki kulislerde de büyük dikkat uyandıran sosyal medya mesajında, “Bozulan her şeyi tamir edeceğiz, kırılan tüm kalpleri onaracağız, karıştırmayacağız; barıştıracağız. Her şey çok güzel olacak…” ifadelerine yer verdi.
CHP Söke İlçe Gençlik Kollarında dünden bugüne üstlendiği her pozisyonda, tabanla birlikte gönüllülük esaslı çalışmalarda ön saflarda bulunması göz dolduran Tosun’un adaylık sinyali vermesi, bazı partililerince bu dönem parçalı yelpaze görünümü içindeki Söke İlçe Örgütü’nde birleştirici olabileceği yorumlarını da beraberinde getirdi.