CHP'de Ekiz yeniden aday

CHP'de Ekiz yeniden aday
ABONE OL
27 Ocakta yapılacak olan CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Kongresi öncesinde mevcut Başkan Özlem Ekiz yeniden aday olduğunu açıkladı. 

TUĞBA AYDIN- CHP Aydın İl Örgütünde İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından İlçe Kadın Kolları Kongreleri de bu ay içinde başlayacak. 27 Ocak'ta yapılacak CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Kongresi öncesi yeniden adaylığını açıklayan mevcut Başkan Özlem Ekiz, “Büyükşehir Belediyemiz, Efeler Belediyemiz, il kadın kollarımız, ilçe ana kadememiz ve ilçe gençlik kollarımızla yakaladığımız bu güzel uyumu devam ettirmek adına yeniden İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adayım” dedi. Basın açıklamasında CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Efeler Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mustafa Dinç ve partililer katıldı. 

“KADINLARIMIZLA EL ELE OMUZ OMUZA ÇALIŞTIK”

Yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade eden Ekiz, “Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Kadın Örgütü olarak hem yönetim kurulumuz hem de gönüllü kadınlarımızla birlikte el ele omuz omuza, köy köy, mahalle mahalle, kapı kapı gezerek seçim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kadınlarımızın bu çalışmalarda verdiği emek ile örgütümüzün tek yumruk gibi kenetlenmesi genel seçimde partimizi Efeler ilçemizde birinci sıra, yerel seçimde de Martın sonunu bahar yaptık. Kadın dernekleri başta olmak üzere tüm dernekler, sendikalar ve bütün sivil toplum kuruluşlarıyla iyi diyaloglar geliştirerek yaptıkları her etkinlik ve basın açıklamasında yanlarında yer alarak Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Kadın  örgütümüzü gururla temsil ettik" diyerek yoğun geçen çalışma dönemlerine ilişkin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Kadın Kolları olarak tüm milli bayramlarda, anma günlerinde çelenk koyma törenlerine katıldıklarını dile getiren Ekiz ayrıca özel günlerle alakalı çeşitli etkinlikler, basın açıklamaları ve paneller düzenlediklerini kaydetti. 

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YÖNELİK KERMESLER DÜZENLEDİK”

Özlem Ekiz ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan kermes faaliyetlerine ilişkin bilgi vererek Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Kadın Kolları olarak kalplere dokunduklarını ifade etti. Ekiz, “Kadın üyelerimizle daha bilinçli ve bilgili olmaları adına parti içi eğitimlerden yararlanmalarını sağladık" dedi.

“KADIN CİNAYETLERİ DAVALARINI TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Özlem Ekiz kadın cinayetine kurban verilen Yönetim Kurulu üyelerinden Zeynep Öztürk davasına da değinerek Aydın ilinde yaşanan diğer kadın cinayetlerini takip ettiklerini ve takip etmeye devam edeceklerini dile getirdi. Ekiz, “Hiçbir kuşku olmasın ki biz kadınlar kadın cinayetleri ve çocuk istismarlarına karşı her zaman en önde tepkimizi göstermeye devam edeceğiz. Biz kadınlar kimliğimizi korurken Cumhuriyet ile elde ettiğimiz haklara sahip çıkmak adına verdiğimiz mücadeleyi, bu hakları bizden almaya çalışan zihniyete karşı da vermek istiyoruz” dedi. 

ekiz-yeniden-aday-145867-5b0edce10503bb9638ddb40cd243989d.jpgekiz-yeniden-aday-145867-e03e00d963f4a100038db6ba362fe9b0.jpgekiz-yeniden-aday-145867-aa7a515d5f7c4752658e475bd8bf959b.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.