CHP’li Akosman’dan JES’lere tepki

CHP’li Akosman’dan JES’lere tepki
 Muhabir
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Aydın’daki jeotermal enerji santrallerine (JES) tepki gösterdi.

Son günlerde CHP’li milletvekilleri tarafından da sık sık gündeme getirilen JES’lere bir tepki de CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman’dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akosman, JES'lerin Aydın’ın havasını, suyunu ve toprağını zehirlediğini ifade etti. Videoda gençlere seslenen Akosman, gençleri jeotermallere karşı verilen mücadeleye davet etti.

“HAVASINI, SUYUNU, TOPRAĞINI ZEHİRLİYOR”

Başkan Akosman, sosyal medyasında JES’lere tepki olarak çektiği videosunda, “Güzel Aydın’ımızın havası güzel, insanı güzel, toprağı güzel. O toprağında yetişen verimli ürünleri çok değerliler. Fakat ne yazıktır ki yıllardır Aydınımızda kurulan bu jeotermal tesisler, Aydınımızın insanını, havasını, suyunu, toprağını zehirliyor” dedi.

whatsapp-image-2024-04-29-at-21-50-02-1.jpeg

“BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM”

Videonun devamında gençlere seslenen Akosman, “Bizler Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak çevre mücadelemizi her zaman sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz. Fakat ben buradan genç arkadaşlarımı aramıza katılmaya, mücadelemizi büyütmeye davet ediyorum. Gelin hep birlikte aydınlığımızın geleceğine, sağlıklı, mutlu yarınlarımıza sahip çıkalım, birlikte mücadele edelim, birlikte çalışalım ve birlikte başaralım” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-04-29-at-21-50-01.jpeg

whatsapp-image-2024-04-29-at-21-50-02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.