CHP'li Başkandan LÖSEV'e bağış

CHP'li Başkandan LÖSEV'e bağış
ABONE OL
Cumuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan, kendisi için gönderilen çiçekleri satarak elde edilen geliri Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) bağışladı.   

(ŞERMİN ÇOLAK) CHP'li Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan örnek bir davranışta bulundu. Atakan, başkanlığını tebrik etmek için gönderilen çiçekleri satıp ve buradan gelen geliri kansere yakalanan çocukların tedavisi için kurulan LÖSEV'e bağışladı. 

Bu davranışıyla büyük takdir toplayan Başkan Atakan yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğim günden bu güne değerli dostlarımdan, büyüklerimden, kardeşlerimden tebrik, iyi dilek mesajları ve ziyaretler aldım. Ziyaretlerle hemşehrilik bağlarımızı daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Bunun yanında ziyaret eden, gerek telefonla gerekse mesajla tebrik eden ve odamı çiçek bahçesine çeviren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Farkındalık yaratmak adına gelen çiçeklerden elde edilen geliri LÖSEV’e  bağışladığını ifade eden Atakan; "Eminim ki bizden aldıkları güçlerle geleceğimizi şekillendirecekler. CHP Söke İlçe Başkanlığından duyurduğumuz umudun sesinin, çığ gibi büyüyerek Aydın’a, tüm Türkiye’ye yayılmasını dilerim. Unutmayalım ki; lösemi değil, sevgi bulaşıcıdır” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.