CHP'li Bülbül'den AK Partili Yavuz'a cevap 

CHP'li Bülbül'den AK Partili Yavuz'a cevap 
ABONE OL
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un CHP’nin 37. Olağan Kurultayı ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi. 

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, geçtiğimiz günlerde yapılan CHP 37. Olağan Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Yavuz’un açıklamasına Bülbül’den cevap geldi.  Bülbül, “Sırf konuşmak eleştirmek için edilen cümleler sadece kuru gündemdir” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkındaki sözlere de tepki gösteren Bülbül, “CHP’nin FETÖ ile verdiği mücadele AK Parti’nin tarihinde yoktur. Aksine AKP’nin tarihi  FETÖ ile yan yana olduğu zamanlarla doludur. Şimdi bunları unutup CHP’li bir belediye başkanına 15 Temmuz sorusu sormak hadsizliktir. Sayın Çerçioğlu yıllardır halkın sevgisini kazanmış ve demokratik tercihleri sonucu göreve gelmiştir. FETÖ ile mücadelesi de Aydın’a yaptığı hizmetler gibi bilinmektedir. Çamur at izi kalsın anlayışıyla yürütülen siyaseti artık bir kenara bırakmak lazım. Ayrıca sayın Yavuz, FETÖ’cü arıyorsa çok uzakta aramasına gerek yok. FETÖ’nün dizinin dibine çökerek poz veren anlayış ne genel başkanımıza ne Büyükşehir Belediye Başkanımıza dil uzatamaz” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.