CHP’li gençler kan bağışını hafta sonuna erteledi

CHP’li gençler kan bağışını hafta sonuna erteledi
ABONE OL
CHP Efeler Genlik Kolları, Bozdoğanlı lösemi hastası baba ve kıza uygun iliğin bulunması için sosyal medyada üzerenden kampanya başlattı.

(ABDURRAHMAN FIRAT) Saat 12:00’de Efeler’deki Barış Selçuk Basın Parkı'nda bulunan Kızılay Kan Alma merkezinde bağışta bulunacaklarını duyuran CHP’li Gençler, bağış yapılacağı saatte orada olmayınca bütün dikkatleri üzerine çekti.
Aynı odada kan kanseri ile savaşan baba Yılmaz Çelen ile kızı Ebru Çelen için uygun iliğin bulunması için CHP Efeler Gençlik Kolları kan bağışı kampanyası başlattı. CHP Efeler Gençlik Kolları üyeleri, kendi düzenledikleri etkinliğe gitmediği yönündeki haberler üzerine açıklama yapan CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, “Daha geniş bir katılım olsun diye kan bağışı kampanyasını hafta sonuna erteledik” dedi. 

Başkan Tilki, “Kızılay ile görüşüp daha geniş katılım ile Cumartesi günü saat 17:00’de kan bağışında bulunmaya kara verdik. Gitmeme gibi bir durum söz konusu değil. Herkes mesaide olduğu için hafta sonuna ertelendi. Bütün arkadaşlarımızın bu konuda bilgisi var. Kan bağışına gitmemek gibi bir durum söz konusu değil” diye konuştu.

whatsapp-image-2019-05-23-at-15-44-01.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.