CHP’li kadınlar rozetlerini törenle aldı

CHP’li kadınlar rozetlerini törenle aldı
ABONE OL
CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, ilçe partisinde hazırladığı törende, yeni üyelerine rozetlerini taktı.

AYŞE AKTAŞ - Nazilli’de, '82 Mahalle 82 kadın' projesiyle başlatılan ve partiye 350 yeni üye kazandıran CHP Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel rozet takma töreni gerçekleştirdi. Törene CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkas Sevim, CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan ile partililer katıldı.

"BU BİR EKİP İŞİ"
Her geçen gün büyüyerek inandıkları yolda yürümeye devam ettiklerini bildiren CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, "Bize inanan, partimizin devamlılığında 'Bir imza olsun' diyerek bizle yol alan kadın arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel bir üye çalışması yaptık. Bir ay içinde 350 kadın üyemizi ailemize dahil ettik. Pandemi nedeniyle kalabalık olmasın diyerek herkesi aynı anda alamadık. Haftalara bölerek rozet takma töreni yaptık. Yeni dönemle birlikte değerli başkanlarımızda katılımıyla bu töreni yapmak istedik. Bu bir ekip işi. Bu sürece tek başımıza gelmedik. Kadın kollarımızda görev yapan bütün arkadaşlarımızın emeği var. Bu süreçte beni yalnız bırakmayıp, her türlü desteği verdiler” dedi.

‘MÜCADELEMİZİ BİRLİKTE VERİYORUZ’
Görevlerini layığıyla yapmaya çalıştıklarını ve üyelerinin güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkarmayacaklarının altını çizen CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ise, "Çok çalışmalar yaptık. Görevimizi layığı ile yapmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin güvenini hiçbir zaman inancını boşa çıkarmadan pandemi sürecinde dahi gece gündüz yoğun bir şekilde örgütsel çalışmalarımızı sahada sürdürüyoruz. Göreve geldiğimizden beri ilçe yönetimimizin ve kadın kollarımızın çalışmaları dahilinde yaklaşık 850 üye yaptık. Biz bunları sosyal medya hesaplarımızda paylaşmak yerine, örgüt ruhunu bir arada tutacak şekilde bir arada üyelerimizi motive edecek şekilde küçük programlarla kamuoyula paylaşmayı uygun görüyoruz. Önümüzde zor bir dönem var. Önümüzde yıkmamız gereken, ülkeyi buhrana sokmuş bir yapı var. Bundan kurtulmamız gerekiyor. Bunları da sizlerin emekleriyle yapacağız. Bu zorlu mücadele de yanımızda olduğunuz ve ailemize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Vereceğimiz mücadele yanımızda olmanız bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.

‘EN FAZLA ÜYE SAYISI NAZİLLİ’DE’ 
Atatürk’ün kurduğu partide olmanın onuru ve gururunu yaşadıklarını söyleyen CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir de, ekim ayında başladıkları üye çalışmalarında Nazilli’nin en fazla üye kaydını gerçekleştirdiğini söyledi. Özdemir, "Göreve geldikten sonra yaptığımız ilçe kadın kolları ile yaptığımız ilk toplantıda kadın üye sayımızı arttıralım, üyelerimizle birlikte yürüyelim ve iktidara gelelim. Dolayısıyla ekim ayında başladığımız üye çalışmamızı büyük bir destekle Aydın ili olarak Nazilli ilçemiz en fazla üye kaydı yaparak bizleri gururlandırdı, onurlandırdı. Genel Merkez tarafından da her zaman takdir edildi. 82 mahalle 82 kadın projesiyle başladıkları bu örgütlenme çabasıyla üye olamayan mahallelerde bile üye yaptılar. Gamze başkana sizlere bizlere kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Atatürk’ün kurduğu partide olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Ali Çankır ise, "CHP üyeleri de örgütleri de tüm kamuoyu da ve ülkenin geleceğine umutla bakan yeni üyelerimizle büyütmeye ve çoğaltmaya devam ediyorlar. CHP cumhuriyetin 100 yıl dönümünde 100 yaşında olacak ve ebediyen de Türkiye’nin aydınlık geleceğine sizlerle beraber ve yeni katılımcılarımızın heyecanı ile beraber ülkenin aydınlık geleceği için iktidara hazır ve bu iktidar mücadelemizde de yeni üyelerimizle devam edeceğiz. Ailemizle hoş geldiniz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından partililerin çalışmaları, slayt şeklinde gösterildi. Ardından partiye üye olan kadınlara rozetleri takıldı. 

chpli-kadinlar-rozetlerini-torenle-aldilar-205921-01b53276886f2894e9de908c6aacbe75.jpgchpli-kadinlar-rozetlerini-torenle-aldilar-205921-8e949bc867730f5e48ed282419b2ba08.jpgchpli-kadinlar-rozetlerini-torenle-aldilar-205921-87bb5f6f9130c3df39896c2750619735.jpgchpli-kadinlar-rozetlerini-torenle-aldilar-205921-2527d9fdcb8e86671f82e8abb9ed99c8.jpg​​​​​​​
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.