CHP'li Kadınlardan Başkan Kaya'ya Ziyaret

CHP'li Kadınlardan Başkan Kaya'ya Ziyaret
ABONE OL
Yeni göreve başlayan Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova Kadın Kolları yönetimi, Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

(HABER MERKEZİ) Başkan Kaya, yeni atanan CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar’a görevinde başarılar diledi.

CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na atanan Gülşah Çağlar, yönetimi ile birlikte İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı ziyaret etti. Ziyarette CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Ertunç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler hazır bulundu.
“KADINLARIMIZIN FİKİRLERİ BİZİ AYDINLATMALI”
Yeni başkan Gülşah Çağlar ve yönetimi, kendilerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Kaya'ya çiçek takdim etti. Çiçeği kabul eden Başkan Aytekin Kaya, “Gülşah Çağlar hanım, benim sevdiğim bir kardeşim. İlçe başkanlığım dönemimde kendisi ile iyi çalışmalar yapmıştık. Bundan sonra da kendisi ve yönetimi ile beraber çalışmaya devam edeceğiz. Belediyemizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi onlara da her zaman açıktır. Kadınlarımız toplumun her alanında önemli görevler üstlenmeli, kadınlarımızın o değerli fikirleri bizleri aydınlatmalı, çalışkan elleri her işe değmelidir. Hepsinin yanındayım, talepleri olduğunda da yerine getirmeye çalışacağım. Gülşah Çağlar kardeşime ve yönetimine görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
Kendilerini kabul ettiği için Başkan Kaya'ya teşekkür eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Çağlar da, “Aytekin başkanımızı çok seviyoruz. Kendisi uzun yıllardır İncirliova halkının sevgisini kazanmış bir insandır. Göreve başladığı kısa sürede herkesi kucaklayan hizmet anlayışıyla İncirliova'daki büyük, küçük herkesin kalbine dokunmayı başardığını görmek bizleri gururlandırıyor. Beraber güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyoruz. Her şey çok güzel olacak” dedi.

chpli-kadinlardan-baskan-kayaya-ziyaret-118142-5c8c8bd8253abf18979ad6a6b49e39ea.jpgchpli-kadinlardan-baskan-kayaya-ziyaret-118142-4556b3734ef7a98191cdcfc82ec06c28.jpgchpli-kadinlardan-baskan-kayaya-ziyaret-118142-21ebd73858d7e8b5ee1506e48b256e82.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.