CHP’li Karakoz’dan Aydınlılara oy teşekkürü

CHP’li Karakoz’dan Aydınlılara oy teşekkürü
 Muhabir
TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, 31 Mart’taki yerel seçimlerde Aydın’da 7 olan CHP’li ilçe belediye sayısını 13’e yükselttiklerini söyledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı yüzde 50’nin üzerinde oyla yeniden Aydınlılara teşekkür eden CHP’li Karakoz, ilk genel seçimlerde partilerin iktidara taşıyacaklarını vurguladı.

Yerel seçimlerinden ardından TBMM’de mesai başlarken, genel kurulda söz alan CHP Aydın Milletvekili Karakoz, Aydın’daki sonuçlar üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Seçmenin seçimlerde iktidarın yanlış politikalarına karşı ‘Yeter artık!” sözüyle mesaj verdiğine değinen Karakoz, Aydın’daki sonuçlardan duyduğu memnuniyeti de paylaştı.

“KAZANAN TÜRKİYE İTTİFAKIDIR”
Karakoz yaptığı konuşmada, “Yüce milletimiz 31 Martta büyük bir dayanışma göstererek Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapmıştır. AKP iktidarının kötü politikalarına da "Yeter artık!" diyerek büyük bir mesaj vermiştir. Bu seçimin kazananı emeklilerdir, asgari ücretlilerdir, atama bekleyen öğretmenlerdir, çiftçimizdir, esnafımızdır, Türkiye ittifakıdır. Aydın büyükşehirde Özlem Çerçioğlu'nu yüzde 50'nin üzerinde bir oyla tekrar seçen, Aydın'da 7 olan CHP'li ilçe belediye sayısını 13'e çıkaran hemşehrilerime büyük destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, oy versin vermesin kimseyi ayırmadan, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla kentlerimizi yönetmeye devam edeceğiz. Türkiye ittifakı olarak da ilk genel seçimlerde hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.