73 yaşındaki Zeki Çakıroğlu ofisinde aniden rahatsızlandı. Bir süre sonra baygın halde bulunan Çakıroğlu için sağlık ekiplerine ihbar edildi. Olay yerine gelen ekiplerce Milas’taki özel bir hastaneye sevk edilen Çakıroğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
YAKINLARINI HÜZNE BOĞDU
Acı haberin ardından Zeki Çakıroğlu’nun yakınları hastaneye akın ederken, Fevzi Topuz da hastaneye gelerek aileye başsağlığı dileklerini iletti. Öte yandan Çakıroğlu’nun, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Direnç Turan ile eski Ören Belediye Başkanı Kazım Turan’ın eniştesi olduğu öğrenildi.

ZEKİ ÇAKIROĞLU KİMDİR?
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Çakıroğlu, uzun yıllar Milas’ta serbest avukatlık yaparken, bir dönem Milas Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. Çakıroğlu, 20. Dönem’de Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muğla Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yaptı.





